kralj Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Super vam je ovaj Giant. Naleteh neki dan na video koji prikazuje iznenađujuće mnogo ljudskog faktora za spravljenje jednog od najmodernijih bajseva danas. https://www.youtube.com/watch?v=tijgNEqBfh4#t=96
belch Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 pa si video kakva je oprema? slabo za ozbiljne vožnje. nisam mislila na lanac, već konkretno na menjače
Velocipede Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Ja menjam lanac na svakih otprilike 5 hiljada km. Ostalo mi traje znatno duže. Traje duže, ali je verovatno mnogo ozbiljnija oprema od ove na Capriolu.Eclipse.
kralj Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Sad sam video. Skroz sam iznenađen ovim retro menjačima. Nisam imao pojma da to još uvek postoji u proizvodnji. Nisu praktični, ali uvek se obradujem kad ih vidim. Moguće da ste u pravu, meni je skroz čudno da postoji menjač kome rok trajanja ne prelazi godinu dana.
Mil@n Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Vazi , najmanji problem ... Dobro je sto stize iz UK pa ce se cekati max do 10 dana , kontaktiracu prvo prodavca da vidim da li moze da provuce kroz jedan shipping ako ne, 200 din gore-dole mislim da ne pravi problem ... p.s. Ovi su najpovoljniji i ako naplacuju shipping ali imaju samo crnu boju , meni ona apsolutno odgovara , nadam se i tebi ? Sve mi odgovara, i nikakva cena nije problem. Tnx! :)
belch Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Nisu praktični. stvar navike, ja sad* mogu i žmureći menjati brzine s njim *uslovno rečeno sad
Geo Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 (edited) Sve mi odgovara, i nikakva cena nije problem. Tnx! :) Datum transakcije Datum dospeća Iznos u originalnoj valuti Prodajno mesto Iznos 12.09.201424,28POS-PAYPALELECTRICMAN 4029357733 LU24,28 Kupljeno ... uzeli samo 0.85 funti za pakovanje jos jednog uredjaja ... ;) Znaci dodjes mi 12,14 euroa kad stigne i kad se vidimo (ili kako ti vec bude odgovaralo) ... Edited September 12, 2014 by Geo
kralj Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 stvar navike, ja sad* mogu i žmureći menjati brzine s njim *uslovno rečeno sad Naravno, ali ipak moraš da skloniš jednu ruku sa volana, pa i da potrošiš nešto više vremena i koncentracije, ma kako rutinski bilo. Pretpostavljam da su sad i ovi menjači usavršeni. Ranije je trebalo osećaja da se fino podesi brzina.
Mil@n Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Kupljeno ... uzeli samo 0.85 funti za pakovanje jos jednog uredjaja ... ;) Znaci dodjes mi 12,14 euroa kad stigne i kad se vidimo (ili kako ti vec bude odgovaralo) ... Neka bude 12.20! :D Javljaj kada stigne pa ćemo lako...
katamaran Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 super vreme a Ada avetinjski prazna. Cak me je izdao i kafic gde uzimam pivo
Velocipede Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Ekološko-antiglobalistički ultramaraton (deveti) od Rafinerije Pančevo do Popovice na Fruškoj Gori (malo više od 140 km) je u subotu 20. septembra. Kotozacija je 1000 dinara, dobijaju se majice, medalje, zahvalnice i pratnja sa sokovima, čokoladicama, a u planinarskom domu na cilju je večera. Prijava je do 16. septembra. Prenosim najavu... Bio sam pre par godina na jednom od ovih maratona, ako sve bude u redu, idem opet :) Ako neko želi da se prijavi, neka se javi na PM, da mu prosledim kontakt, ja nemam ništa s organizacijom...
Velocipede Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Vozio sam ovaj maraton 2008. i tada je bio ekološki, trebalo je da se upozori na zagađenju u Pančevu, pre svega. Vidim da sad ima i dodatak - "antiglobalistički". Evo najave http://biciklijade.com/detail/784
belch Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 samo da kažem da u ovom trenutku intenzivno mrzim alberta kontadora, eto.
belch Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 ima neku magiju za lečenje kostiju koju čuva za sebe i neće da deli s nama sirotinjom
Recommended Posts