Delija67 Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Voznja kroz grad. Koliko sam razumeo putanja ce biti odredjena na licu mesta. Geo moze da kaze vise o ovome jer je bio na prosloj.
Geo Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Prosli put se vozilo kroz grad (Sava mala,Terazije, Vuk , Slavija , Terazije , Kalis ) ... Bilo tridesetak ljudi ,jedan bajs sa dobrim ozvucenjem i super zezanje ... Ja najverovatnije dolazim opet ...
Geo Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) Bili Delija i ja ... fino zezanje po prelepoj Beogradskoj noci ... Edited September 9, 2014 by Geo
Velocipede Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Da li ovo vredi 550 EUR? http://www.capriolo.com/capriolo-bicikli/2014/mtb-29/level-95 Ne znam kakve su KryptonX komponente, mislim da je to Capriolo brend?
kralj Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Zašto ne kupujete kod šanera? Verujem da za te pare možeš dosta bolji bajs da uzmeš. Cene im budu duplo niže od tržišnih.
kralj Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Znam za dva sa N. Beograda. Kad budeš kupovao, poslaću ti kontakt.
Moća Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Ok. Ja sam uzeo prosle godine polovan Genesis kao sto ima Glas tako da necu skoro al mozda ce burazer pa ti se javim. Kakav je raspon cena kod njih? Imaju li neki sajt nesto slicno sa ponudom?
kralj Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Ma kakav sajt. To je kriminal. :) Kod jednog imaš na licu mesta fin izbor. Kod ovog drugog (kod kog sam ja uzeo) okreneš telefon, kažeš šta ti treba, koliki ti je budžet i čekaš. Nekad to potraje, ali se isplati.
Montmorency Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 ja ne bi pazario kradene bajseve, stvarno.nije sto moj nisu nasli:D, nego ne bi... ovaj capriolo izgleda fino, ok oprema za tu cenu cini mi se.imam slicnu opremu na scott-u, I dooosta je skuplji bio.jebem li ga, ako neko zna bolje nek napise, oce moj drygar da pazari 29era, pa misli da mu je ovo najbolja varijanta.ovi kradeni ne dolaze u obzir...
Mil@n Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Imaju li neki sajt nesto slicno sa ponudom? Pitaš da li šaneri imaju neki svoj sajt sa istaknutom pokradenom robom koju svaki ojađeni vlasnik može da pogleda i nađe svoj primerak? Imaju sigurno. :D Inače, kada sam kupovao moj bajk od šanera, tj ne znam da je šaner, ali verujem da jeste jer ih je imao više, bio je neki crni KTM, izgledao je kao svemirski brod. Jedva sam bio skrpio i za ovaj 180, taj je koštao 300, kontam da je koštao barem duplo više realno.. Sada bi ga pazario na keca, al eto..
eye of the beholder Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Najbolje da imaju sajt :) Znam ja nednog lika iz okoline Zlatibora Lik je car. On sa ekipom ode u Austriju ili Italiju sa bajsevima. Tamo "nađu" neke još bolje i sa njima se vrate u Srbiju. Znam da su preko njega dva moja drugara kupila bajs za skoro upola cene a bajsevi kao novi.
Recommended Posts