nbg4ever Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Jel se ide sutra? Prognoza kaze bez kise, ali malo ladnije (20ak© ) Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Geo Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Ja sam za to da se pomeri ... za neki drugi vikend , mnogo mi je ovo dreme budjavo za tako neku duzu destinaciju...
Velocipede Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Po poslednjoj prognozi RHMZ sutra je max temperatura 25 stepeni, biće oblačno, ali neće padati kiša. Što se mene tiče, ja bih išao. Ne znam koliko kiše je palo prethodnih dana i u kakvom stanju je zemljani deo puta, da li ima blata, to bi mogao da bude problem. Bilo bi dobro da se dogovorimo večeras, da planiram neku drugu vožnju ako se ova otkazuje.
nbg4ever Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Meni je to ok. Zemljani deo (Ostruznicki most do skretanja za Jakovo) nije predug a i inace nije blatnjavo (barem onaj deo gore na nasipu) jer je travnato Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Velocipede Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Šta smo odlučili? Ko je zainterovan da ide, osim nbg4ever-a i mene?
Geo Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Na B92 na vestima kazu I sutra moguca kisa... Jbg ne vozi mi se 80km po takvom vremenu
nbg4ever Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 I gde su sad ostali, da se jave? Ako ostane ovakvo vreme, ja idem a vi se cesite [emoji19] Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Mil@n Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Ja sam sad došao sa svrike, UMRO SAM. Bilo je 100 stepeni i bio sam mokar do gole kože sa sve farmerkama, da nisam ovako zaglavio, ortak i ja hteli da idemo... Jbg. Ustaću u 2 najranije. :(
salerokada Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Ima li živih? Jel' bilo vožnje? Danas je bio odličan dan za vožnju. Temperatura odlična. Ako se niste pokoloebali zbog oblaka verovatno ste super prošli. Naročito, sa ovim pomaljanjem sunca popodne.
nbg4ever Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Jok. Isao ja sa drugom do Feneka popodne. Lepo bilo za voznju, uhvatila nas kisica u jednom trenutku ali nista strasno. Nisam imao vremena za sumu, morao nazad pa na utakmicu.
Geo Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Jel bilo blata na stazi ? Ja popodne vozio samo do Ade (malo obilaznim putem i preko novog mosta), pa tamo se nasao sa nekim drustvom i gledao basket ... Sledeca nedelja cela lepa , Sale jel organizujes Vincu ?
salerokada Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Nisam u BG-u sledeći vikend. Eventualno onaj posle.
katamaran Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Posle nikad duze nedelje bolovanja i budjavog vremena konacno sam uhvatio malo sunca da odem do Ade i jeseni pokazem ovo U povratku me je naravno uhvatila kisa <_< Mada sam super prosao kako se namrcilo od Zemuna Panceva. Teget nebo.
Delija67 Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Veceras je drugi Full Moon Ride. Ko je raspolozen za voznju neka dodje u 8 ispred UZBa (ispod Brankovog mosta, pa malo uzbrdo)
kralj Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) A šta je to? Mislim, gde se vozi? Edited September 9, 2014 by kralj
Recommended Posts