Jump to content
IGNORED

Bicikl

Delija67

Recommended Posts

Posted

Onda Vinca u tvojoj organizaciji sledeca tura (posle Bojcinske sume ) ...

Posted

Može, samo ne znam kada. Rasprodat sam sledeća dva vikenda. Videćemo kako će biti trećeg ili četvrtog vikenda u septembru.

Posted

Ma nije nista hitno , vidis i sam da treba par meseci da se skupe tri coveka sa ppp-a ... Kad ti se ukaze prilika ti objavi ...

Posted

Sledeći vikend nisam tu. Posle sam uglavnom siguran ukoliko se ograničite na asfaltne puteve.

Posted (edited)

Meni AccuWeather kaze da samo nedelja valja a i Nbgd ne moze u subotu ...

edit: Vidi sto mi danas stigle fensi rukavice iz USA (ebay) , stare zaboravio na nekoj klupi na uscu ...

15460744.jpg

Edited by Geo
Posted

GRaz.. ? 

Dakle, sad, nedelja, 07.09, Bojčinska šuma? 

If so, kada se kreće? Trebao bi da ne radim, ali nikad se ne zna. Ako budem free i ne bude nikakve weekend akcije, verovatno idem, moguće i ortak ako ne krećemo pre 2.

Posted

Da, sad u nedelju a za vreme cemo se dogovoriti , prvo da vidimo ko bi isao ...

p.s. Samo da znas nema  trkanja do Bojcinske vec neki normalan tempo ... onih tvojih 40km/h raspali posle kad budes isao kuci ... 

Posted (edited)

Da, sad u nedelju a za vreme cemo se dogovoriti , prvo da vidimo ko bi isao ...

p.s. Samo da znas nema  trkanja do Bojcinske vec neki normalan tempo ... onih tvojih 40km/h raspali posle kad budes isao kuci ... 

Hej, hej, to je bilo u jednom napadu adrenalina između Batajnice i Nove Pazove pošto sam došao nadomak doma posle skoro 2 dana na bajsu. I bilo je 43. :D

Samo da je preko 20 i meni cool. Realno ispod toga je baš sporo.

Edit: koliko km je duga tura?

Edited by Glas RazumaN
Posted

Hej, hej, to je bilo u jednom napadu adrenalina između Batajnice i Nove Pazove pošto sam došao nadomak doma posle skoro 2 dana na bajsu. I bilo je 43. :D

Samo da je preko 20 i meni cool. Realno ispod toga je baš sporo.

Edit: koliko km je duga tura?

Nemam pojma (valjda oko 70km), znaju ovi ostali  tacne podatke... Nisam bas siguran koliko je pametno raspaliti po dzombama i rupama koje nas ocekuju  ^_^

Posted

70 je dosta, kontao sam da možda dođem bajsom iz Pazove.

Posted

Pa tamo i nazad je oko 70 ... U svari sve zavisi odakle se krece i ko odalke dolazi , meni sa Dorcola ispod te cifre sigurno nece biti ...

Posted

Neka okači neko predlog ture za Bojčinsku šumu sa http://ridewithgps.com/ ili neka predloži trasu, pa ću ja da okačim. Da li se ide asfaltom ili nasipom?

Posted

Po onom znaku ciju sam sliku kacio, od bloka 45 ima 24km.

Nasip do Ostruznickog mosta + par km posle, desno za Jakovo (?), pa onda dalje ka Boljevcima, itd

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk