Montmorency Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 I ja sam cuo da ce danas kisa, I krenuo bez jakne:( btw, u Planetbike-u je opet akcija, 10/15/20 posto zavisno od broja kupljenih artikla
Montmorency Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Nije, nego sam gledao prognozu, I pise padace kisa popodne, oko 2,3
katamaran Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Kakav jul Ja cu verovatno ipak do Ade pa nek iskisnem.
Geo Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Meni je ovo ekstra Jul sto se tice biciklizma ...Ja pre 18h ne krecem u voznju , tako da bi voleo da padne sto pre ako vec mora ta kisa i danas !
Amelija Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Pa dobro , ako moze Ereserhead da vozi sa dve kacige i kisobran u voznji ne zvuci tako cudno ... :D Kisne pantalone = mokre pantalone ? Kišne pantalone su da ne budu mokre pantalone :)
katamaran Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Meni je ovo ekstra Jul sto se tice biciklizma ...Ja pre 18h ne krecem u voznju , tako da bi voleo da padne sto pre ako vec mora ta kisa i danas ! Ja bas volim po onom najjacem suncu. Odoh sad pa se nadam da kisa nece bas prebrzo.
Eraserhead Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 (edited) Jedva :) Opa Specialized full suspenzion ... To ces da teras off road ? To je ideja, samo nisam sramotno dugo vozio pa cu sada postepeno da se vracam u formu. :) Pa dobro , ako moze Ereserhead da vozi sa dve kacige i kisobran u voznji ne zvuci tako cudno ... :D Kisne pantalone = mokre pantalone ? Edited July 14, 2014 by Eraserhead
ivy Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 evo mi sad idemo pa šta bude,oblaci su zlokobni svuda okolo ali pitanje je mesta na kom se zadesiš jer možda te i promaši,tj. nas :D
katamaran Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 (edited) Ja se provozao bez kise al me okupa fontana na trgu Nikole Pasica u povratku :) Kad ti je sudjeno... Prolazio sam i po jacem vetru al nikad nije bacala ovoliko vode okolo. Ko da sam prosao kroz slapove Krke. A pre par dana kad je bila ona vetrustina ladno me je na kraju rukavca iskvasila voda iz one strcaljke na pocetku Ade. Edited July 14, 2014 by katamaran
Amelija Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 pade mi napamet sinoć kako stoje stvari s alkoholom tj koliko je dozvoljeno da se pije ako voziš bicikl, koliko kontrolišu, da li vi vozite kad popijete, itd
Indy Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Pa, ako mozes da balansiras bez pomocnih tockova, cenim da si onda OK.
Geo Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 (edited) Mislim da ne kontrolisu , odnosno dozvoljavaju ti da se ubijes ako zelis... Edited July 15, 2014 by Geograf
katamaran Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 (edited) Ako te savataju vidno alkoholisanog na biciklu sledi debela kazna. Ja juce taman otvaram pivce na Adi kad naidjose dva pandura na bajkovima :) edit: http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:361958-Kaznjen-25-puta-jer-pijan-vozi-bicikl koliko kontrolišu Minimalno da li vi vozite kad popijete ne vise od jednog piva Edited July 15, 2014 by katamaran
Velocipede Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 am pade mi napamet sinoć kako stoje stvari s alkoholom tj koliko je dozvoljeno da se pije ako voziš bicikl, koliko kontrolišu, da li vi vozite kad popijete, itd Generalno, volim "pivske" ture, tj. ture gde se svraća u poznate lokalne kafane ili, češće, prodavnice i pije pivo... Najbolje upoznaš neko mesto uz pivo i razgovor s lokalnim ljudima ispred prodavnice. Niko me nije do sada kontrolisao, mada nikada nisam ni bio u stanju da ne mogu normalno da vozim bicikl... Na svakim 15 km po jedno pivo je OK :)
Recommended Posts