Jump to content
IGNORED

Bicikl

Delija67

Recommended Posts

Posted

I ja sam cuo da ce danas kisa, I krenuo bez jakne:(

btw, u Planetbike-u je opet akcija, 10/15/20 posto zavisno od broja kupljenih artikla

Posted

Nije, nego sam gledao prognozu, I pise padace kisa popodne, oko 2,3

Posted

Kakav jul  :ph34r:

Ja cu verovatno ipak do Ade pa nek iskisnem.

Posted

Meni je ovo ekstra Jul sto se tice biciklizma ...Ja pre 18h ne krecem u voznju , tako da bi voleo da padne sto pre ako vec mora ta kisa i danas !

Posted

Pa dobro , ako moze Ereserhead da vozi sa dve kacige i kisobran u voznji ne zvuci tako cudno ...  :D

Kisne pantalone = mokre pantalone ?

Kišne pantalone su da ne budu mokre pantalone :)

Kisne-zastitne-pantalone-za-bajkere-mark

Posted

Meni je ovo ekstra Jul sto se tice biciklizma ...Ja pre 18h ne krecem u voznju , tako da bi voleo da padne sto pre ako vec mora ta kisa i danas !

Ja bas volim po onom najjacem suncu. Odoh sad pa se nadam da kisa nece bas prebrzo.

Posted (edited)

Jedva :)

Opa Specialized full suspenzion ... To ces da teras off road ?

To je ideja, samo nisam sramotno dugo vozio pa cu sada postepeno da se vracam u formu. :)

Pa dobro , ako moze Ereserhead da vozi sa dve kacige i kisobran u voznji ne zvuci tako cudno ...   :D

Kisne pantalone = mokre pantalone ?

:lol:

Edited by Eraserhead
Posted

evo mi sad idemo pa šta bude,oblaci su zlokobni svuda okolo ali pitanje je mesta na kom se zadesiš jer možda te i promaši,tj. nas :D

Posted (edited)

Ja se provozao bez kise al me okupa fontana na trgu Nikole Pasica u povratku :)

Kad ti je sudjeno...

Prolazio sam i po jacem vetru al nikad nije bacala ovoliko vode okolo. Ko da sam prosao kroz slapove Krke.

A pre par dana kad je bila ona vetrustina ladno me je na kraju rukavca iskvasila voda iz one strcaljke na pocetku Ade.

Edited by katamaran
Posted

pade mi napamet sinoć kako stoje stvari s alkoholom

tj koliko je dozvoljeno da se pije ako voziš bicikl, koliko kontrolišu, da li vi vozite kad popijete, itd

Posted

Pa, ako mozes da balansiras bez pomocnih tockova, cenim da si onda OK.

Posted (edited)

Mislim da ne kontrolisu , odnosno dozvoljavaju ti da se ubijes ako zelis...  

Edited by Geograf
Posted
am

pade mi napamet sinoć kako stoje stvari s alkoholom

tj koliko je dozvoljeno da se pije ako voziš bicikl, koliko kontrolišu, da li vi vozite kad popijete, itd

Generalno, volim "pivske" ture, tj. ture gde se svraća u poznate lokalne kafane ili, češće, prodavnice i pije pivo... Najbolje upoznaš neko mesto uz pivo i razgovor s lokalnim ljudima ispred prodavnice.  Niko me nije do sada kontrolisao, mada nikada nisam ni bio u stanju da ne mogu normalno da vozim bicikl...  Na svakim 15 km po jedno pivo je OK :)