belch Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Na uzbrdicama se ne preznojis kad si u kondiciji - nista vise nego kad vozis po ravnom. Ja imam prijatelje koji voze fiksije po bg brdima, pa opet ih ne izbacuju iz kancelarija zbog smrada. Za kad zuris je vec druga stvar :)
salerokada Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Na uzbrdicama se ne preznojis kad si u kondiciji - nista vise nego kad vozis po ravnom. -1000 Mnogo je veći napor na uzbrdicama. Jedino ako ćeš da okrećeš pedale 5km/h. Pa i tada se opet više trošiš i znojiš. Nije isto čak i ako po ravnom voziš iz sve snage. Ko treba da se popne preko mosta do Knez Mihajlove, od železničke do Slavije, od Slavije na Bulevar mora da se oznoji. I kad udejs malo u fazon, ni ne oznojis se, tako da nije problem za kancelariju.Meni treba oko 10km do posla I skroz mi je ok to Pominješ erport siti, pa ću zaključiti da voziš po ravnom, što se mnogo razlikuje od pentranja po uzbrdicama turskog Beograda. Kada sam živeo na Zvezdari na posao sam dolazio suv kao barut, ali zato kada bih se vraćao bio sam gola voda.
Montmorency Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 @Geograf verovatno jeste zgodnije, al da imam taj motor kazem ti palio bi ga(il kako vec) na svakoj uzbrdici, ovako moram da pedalam. da, vozim vecinom po ravnom, cak I nizbrdo;), ali stvarno kad se vracam, imam jednu uzbrdicu kod FMP-a, I ako nije bas prevruce I presparno, nisam preterano znojav
salerokada Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Ako je ta uzbrdica lazarevački drum onda moram priznati da sam prilično iznenađen da se tu ne oznojiš.
Montmorency Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) To je ta,idem svaki dan tuda.nego, dal neko zna il je pazario onaj nosac sto se kaci na kola pa nosi bajs, I jel to sigurno, dajte neki link gde da pazarim.treba mi za sutra.fala Edited July 10, 2014 by Montmorency
salerokada Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) Ti si iz Afrike ako se ne znojiš uzbrdo lazarevačkim drumom. Baš si se setio na vreme za nosač. Sigurno je. Zet ima ove za gepek, njemu fercera bez problema za dva bajsa. http://www.bikeshopbeograd.com/oprema/nosaci-za-bicikl-za-auto Edited July 10, 2014 by salerokada
katamaran Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 (edited) Kako mi idu na nerve ovi sto se na uskom mimoilaze bez ruku na volanu. Edited July 12, 2014 by katamaran
Geo Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Danas namestio nove gume Schwalbe "Big apple" 28x2.15" , postojece Schwalbe "Rapid rob" 29x2,25" cuvam za prirodu ... Jedva cekam da ih probam sada :)
Eraserhead Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 (edited) Nova igracka. Sad konacno mogu u osvajanje americkog juga na omiljenom prevoznom sredstvu. Edited July 12, 2014 by Eraserhead
Geo Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Znači, može 28" na 29"? :) Jedva :) Nova igracka. Sad konacno mogu u osvajanje americkog juga na omiljenom prevoznom sredstvu. Opa Specialized full suspenzion ... To ces da teras off road ?
Amelija Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 danas volanom čuknuh malčice retrovizor nekog taksiste, on počeo da viče, ja se uplašila i pobegla
Amelija Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 a juče videh kako lepo i fino neka devojka vozi bicikl i nosi kišobran (ja sam inače pokisla kao miš ali ako, znala sam da će tako biti pa sam imala kišne pantalone i kišnu jaknu i sve)
Geo Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 (edited) Pa dobro , ako moze Ereserhead da vozi sa dve kacige i kisobran u voznji ne zvuci tako cudno ... :D Kisne pantalone = mokre pantalone ? Edited July 14, 2014 by Geograf
Recommended Posts