Velocipede Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Meni ta korpa nekako ima smisla jedino ako oces da provozas kucnog ljubimca ili recimo da odes na plac na naberes jabuke ... Za sve ostale svakodnevne potrebe , ranac ti zavrsava posao ! Ne volim preterano ni one silne torbice sto se kace , odnosno sve sto landara (lupa ,cangrlja) na bicikli dok vozis ... Imam uski biciklistički ranac koji je širine paktregera (onog što se kači na šticnu), u njemu su uvek dve rezervne unutrašnje gume, rezervni dres s dugim i/ili kratkim rukavima, kabanica ako je moguća kiša, rezervna voda i hrana i alat (mini pajseri za gume, imbus ključevi), u trouglastoj torbici na ramu su prednje i zadnje svetlo i još neke sitnice, a od skoro imam i malu torbicu u kojoj se nalaze telefon i novčanik. Ništa na landara, ne čangrlja, mogu da okrenem bicikl naopako i ništa se neće pomeriti :)
salerokada Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 meni kvari aerodinamiku dok pokušavam da oborim brzinski rekord u spuštanju biciklom Pa ti uzmi troglastu torbicu za ram da ti ne kari aerodinamiku.
Velocipede Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 A rezervni ram ne nosis? Ram mi je na leđima, u velikom rancu :)
katamaran Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) Ne landara? najs :) Edited July 5, 2014 by katamaran
Indy Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Ranac... za 2 kifle i teglicu dzema? Kako cu u pazar s time?
Geo Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) Imam uski biciklistički ranac koji je širine paktregera (onog što se kači na šticnu), u njemu su uvek dve rezervne unutrašnje gume, rezervni dres s dugim i/ili kratkim rukavima, kabanica ako je moguća kiša, rezervna voda i hrana i alat (mini pajseri za gume, imbus ključevi), u trouglastoj torbici na ramu su prednje i zadnje svetlo i još neke sitnice, a od skoro imam i malu torbicu u kojoj se nalaze telefon i novčanik. Ništa na landara, ne čangrlja, mogu da okrenem bicikl naopako i ništa se neće pomeriti :) Ovo mi je ok za neke vece ture ili odlazak na neku planinu ... ali za svaki dan malo preterano Sto se tice torbica ,meni su uvek cangrljale(osim onih najmanjih za pare i kljuceve ) . ko zna moza nisam znao(imao strpljenja) sve to lepo upakovati kako treba ... ja zapravo nigde ne idem bez ranca, sa bajsom ili bez Skoro isto ... Jesi li pocela da vozis pose povrede ? Edited July 5, 2014 by Geograf
ivy Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Ranac... za 2 kifle i teglicu dzema? Kako cu u pazar s time? tako je! i za boceu vina i vode,kilo paradajiza,tikvica i breskava..korpa je 1 zakon!
Velocipede Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Ovo mi je ok za neke vece ture ili odlazak na neku planinu ... ali za svaki dan malo preterano I kažem za veće ture, ne za odlazak u prodavnicu :)
Geo Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 I kažem za veće ture, ne za odlazak u prodavnicu :) Pa nigde nisi napomenuo da je za vece ture a do tada smo pricali o korpi i svakodnevnim rekreativnim turama (tridesetak kilometara )... Sta nosis na njima ?
belch Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Skoro isto ... Jesi li pocela da vozis pose povrede? nop, a i sumnjam da ću ove godine uopšte biti u stanju btw neko je pitao za kamericu? ovaj lik što snima vožnje po beogradu koristi GoPro Hero 2 kad smo kod kamerica na biciklima, ovakve videe obožavam kučići su carevi, zbog njih bih i downhill zavolela
katamaran Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 (edited) Skoro sam na KP video neku kopiju gopro sa sve nekim dodatnim cudima za nekih stotinjak evra. Vredi li ta kamera cemu? edit: ima i za manje od ovoga http://www.kupujemprodajem.com/gopro-hero3-kopija-13087823-oglas.htm?filter_id=21335 edit 2: meni gopro ipak daje znacajno lepsu sliku al vidim dole da neko komentarise da ova ima prirodniju Edited July 6, 2014 by katamaran
Renegade Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Ma ne bi ja neku ko zna kakvu kopiju ni za džabe. Najjeftiniji gopro kod nas 26990 din. sa 2 godine garancije. http://gopro.com/cameras/hd-hero3-white-edition
Recommended Posts