ivy Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 znoje se al se i luftiraju..nemam pojma,meni to u poslednje vreme bas jako smeta pa shvatam korpu kao 1 spas,ja je jos uvek nemam ali jako zelim i vidim smisao
Geo Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 a sto se od ranca znoje ledja hm? Ponenesem redovno rezervnu majcu u istom ...
ivy Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 ja vidim ubacivanje ranca u korpu kao idealno resenje za taj problem
Geo Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Sinoc sam na ovo moje cudo nakacio ranac i super je funkcionisalo , ali ja sam to "cudo" uzeo najvise zbog u-locka sa zgodnim nosacem za bajs a ne toliko zbog paktregera ... U svakom slucaju idealna kombinacija ^_^
Mil@n Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Ja sam kupio pak treger sada pre puta, jer nije bilo šanse da dozvolim sebi da teglim ranac na leđima ceo dan. Korpa je super za one kojima je potrebna, meni mala torbica za pare, fon, ključeve i sl radi posao jer ne ideš bajkom u šoping i sl. Ovu sam pazario, odlično je, a i prošao sam 11oo dinara jeftinije, trpi do 25kg. http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/Oprema/Pak%20tregeri%20i%20korpe/5018/
katamaran Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) Dok mi se napuni telefon pokvari se vreme. Provozam manje parce (25. maj - Brankov most) i dok sam dosao kuci opet sunce. Hoce to kad baba Kurane krenu sa vradzbinama. Bar sam imao kesu i nabrao dzenarika da imam i kuci da jedem :) Naravno dovezao sam ih u korpi. Korpa je milion puta prakticnija od ranca. Ja je vec kapiram kao sastavni deo bicikle (iako se samo nakaci na volan) i potpuno mi je isto vozio sa njom ili bez nje. I kad promenim bajk korpa ide sa mnom. Edited July 5, 2014 by katamaran
belch Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 meni kvari aerodinamiku dok pokušavam da oborim brzinski rekord u spuštanju biciklom
katamaran Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Ja zato uvek mogu da se vadim na korpu sto nisam oborio rekord.
Geo Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 meni kvari aerodinamiku dok pokušavam da oborim brzinski rekord u spuštanju biciklom Napunis je do vrha kamenjem i cenim da na dobroj nizbrdici pada rekord ...
Geo Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Pa mislim da je vece ubrzanje nizbrdo ako je veca tezina ...
katamaran Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) @belch Gledas li ti South park? http://www.southparkstudios.com/clips/103491/the-battle-of-the-sexes Edited July 5, 2014 by katamaran
Recommended Posts