salerokada Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=7251&page=2149&do=findComment&comment=1719464 -_- http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=7251&page=2150&do=findComment&comment=1720577 btw: Korpe, torbice, korpice su višestruko korisne. Gde god da ideš i kako god da voziš bajs. Ja u prednju torbu, korpicu i srednju trouglastu torbu (u stvari ona bude prazna) napakujem sve što mi treba kada idem na pentranje.
katamaran Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) Meni korpa toliko prakticna da me bas briga kako izgleda(a meni ni ne izgleda lose). Na pijacu redovno idem biciklom :) Edited July 5, 2014 by katamaran
ivy Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 e korpa je 1 zakon i must have, nema zivota na biciklu bez nje.
ToniAdams Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 samo da pomenem da mi nije zao bilo kog ko se strmekne i izpolometa pokusavajuci da obori brzinski rekord u spustanju biciklom, pa makar prebio sve 4. stavise, nadam se i kakvom snimku, cisto da se sit ismejem :)
belch Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 mnogo je bezbednije skinuti se u gaće i pustiti nekog da te pesnicama udara po glavi i telu -_- za to i imamo pregršt snimaka ^_^
Indy Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Ti si ionako poginula kad si pokusavala da se parkiras, sta se buni ovaj Toni.
Amelija Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 skroz lepo i fino živim bez korpe a jedna moja drugarica kad je skoro kupovala bicikl najvažnije je bilo da ima korpu, sve ostalo manje više, još uvek se zezamo na tu temu
Indy Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Ja glasam za korpu, mada je nemam. Sve sto ide u smeru suprotnom od sportskog bicikliranja, ima moj glas.
Geo Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Meni ta korpa nekako ima smisla jedino ako oces da provozas kucnog ljubimca ili recimo da odes na plac na naberes jabuke ... Za sve ostale svakodnevne potrebe , ranac ti zavrsava posao ! Ne volim preterano ni one silne torbice sto se kace , odnosno sve sto landara (lupa ,cangrlja) na bicikli dok vozis ... p.s. Naravno pricam o bicikli kao rekreativnom rekvizitu , ako je prevozno sredstvo za raznorazne delatnosti onda mi i prikolica ima smisla ...
Recommended Posts