katamaran Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 (edited) +1 Mnogo sam lenj, pa me mrzi da tražim onaj tvoj post gde se hvališ kako si "jurila" svih 40km/h niz bulevar i kako ne smeš brže. Ja niz bulevar volim da se zaletim ko sivonja ali sam imao par incidentnih situacija sa iznenadnim isparkiravanjjima. Danas sam se malo zezao sa brzinomerom i 45 sam presisao jedino u podvoznjaku kod 25. maja. Na ravnom lagano dodjem do 35 al dalje tesko jer mi kolena vise nisu nizasta :( Mozda zato sto sto imam samo jednu svalbe gumu :) Interesantno da mi je 25 neki cruising speed gde ni ne osecam pedale a vec 35 se lepo oseti. evo i ove bebice od kilo i trista (evra) sto mi je zapala za oko Mnogo mi se svidja al mi se tolke pare svidjaju jos vise :) Edited July 4, 2014 by katamaran
Renegade Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 jel si nekad seo na drumaša? Nisam. Jasno je meni i lakši bajs i tanje i ćelavije gume, o fizičkoj spremi da i ne govorimo. Al' opet, mnogo je. :D
katamaran Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Ova cela prica sa 45 km/h me mnogo podseca na ovo :) http://www.youtube.com/watch?v=CxedfzEv6wg
belch Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 (edited) ja imam i dokumentovano i drugarov komentar sledeci put okreci malo pedale i PUSTI KOCNICU!!!! Edited July 4, 2014 by belch
Amelija Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 joj mene su tako neki zezali u nekim planinama na serpentinama "ma pusti malo kočnicu!", ma nema šanse! <baba>
belch Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 u međuvremenu sam nabila 63 no to je sve sad ancient history
Amelija Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 btw kad smo već kod plašenja, plašim se da skrećem jako i brzo (onako kad krene bicikl da se centrifugalno spušta na stranu, brrrr )
katamaran Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 (edited) Da se i ja dokumentujem sa danasnjim maksimumom Ovde vise niko nikom nista ne veruje na rec :( edit: nikad ostrija slika. Da se ne vidi da sam fotosopovao brojke edit: nesto bolja slika. Sa sve mojom tetkastom korpom :) Edited July 4, 2014 by katamaran
Geo Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 (edited) Ja sam pricao o brzinama (nizbrdo) do kojih mozes kako-tako svesno da kontrolises svoj bicikl u slucaju neke neocekivane situacije (ceste u gradu) u ostalim slucajevima(vecim brzinama) si jednostavno nemocan ... Osamdeset na sat nizbrdo moze po meni svako da izvuce , jedini uslov je da je dovoljno lud (nebitna je fizicka sprema ili tip bicikla) i pronadjes sto duzu provaliju ali to po meni nije biciklizam vec cist egzibicionizam... Tako da mi je ovo slikanje brzinomera dodje kao klinacko takmicenje "ko je najludji" , posto vi niste klinci stvarno ne kapiram sta sa tim hocete da pokazete ?! @ Kat... Koji ce ti djavo stvarno ta korpa ? :) Edited July 4, 2014 by Geograf
Geo Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Ma ne smeta ona meni , samo me zanima cemu ti realno sluzi u rekreativnoj voznji ? :)
katamaran Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Na rekreativnoj mi obicno zvrji prazna al sto puta iznenada iskoci potreba da se nesto ponese. Lepo je znati da mozes :) Sta je ta korpa u svojoj karijeri sve preterala :)
Recommended Posts