salerokada Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Belč, činjenica da je tvoj muž došao u raspalu Srbiju iz inozemstva samo potvrđuje koliko je teško naći ženu koja dobro vozi bajs. Izuzeci samo potvrđuju pravilo
Amelija Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 prvo da se definiše šta znači dobro tj kilavo voziti bicikl, moliću lepo i fino (ako kilavo = samo i jedino sporo => ignore)
frit Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 sedište, hm zli ja prošli put kad sam vozio maznuo sam ženino sedalo (meko) :misko: tako da je meni bilo dooobro i ne treba konzumirati nikotin, prošli put sam dušu ispustio a nekad je bilo
salerokada Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 prvo da se definiše šta znači dobro tj kilavo voziti bicikl, moliću lepo i fino Pa znaš već, kilavo - onako kako žene voze. Ih ignor lista! Pa šta je malo mizoginije među prijateljima.
salerokada Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 A jesam li vam pričao kako sam sa bivšom devojkom zanoćio na Fruškoj gori, do koje smo došli i sutradan se vratili, bajsevima? Tako da eto, i (poneke) žene znaju da voze bajs. :)
katamaran Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 (edited) Puce mi sajla (eventualno rucica) od kocnice na 20 metara od kuce. Minut pre toga sam jurcao po mokroj ulici nizbrdo sa ionako kilavim kocnicama. U paru rade odlicno al pojedinacno... edit: definitivno sajla nikad ne bih pomislio da ona moze da pukne Edited May 13, 2014 by katamaran
salerokada Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Puca i ram, a kamoli sajla. Nego, tebe tera neki maler sa bajsom? Stalno neki problemi.
katamaran Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 (edited) Kad god se pozalim kazes stalno neki problemi Ne moze nikako da bude maler sto mi je pukla kad sam maltene vec sisao sa bicikle i krenuo da je uparkiram. Imao sam vise srece nego pameti sto nije otisla malo ranije. btw pre dva dana sam neplanirano svratio u Patrijarha Gavrila jer sam sa presirokim pantalonama izlomio drzac za flasu :) Edited May 13, 2014 by katamaran
Amelija Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 sa presirokim pantalonama trake za pantalone obavezno :), uvek i svuda i na obe nogavice
salerokada Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Kad god se pozalim kazes stalno neki problemi ...izlomio drzac za flasu :) I kao nisam u pravu? trake za pantalone obavezno :), uvek i svuda i na obe nogavice Svašta. Čarape rešavaju problem.
katamaran Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Nisi. Nista vise problema nego bilo ko drugi. Jedino ja napravim gresku pa ti se isplacem na virtuelnom ramenu a ti to zloupotrebis Ne verujem kako su jeftine sajle. Bacio sam pogled na netu i kostaju 19-50 dinara.
Recommended Posts