Amelija Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 malko me nerviraju automobili koji su parkirani sa iskrenutim točkovima pa deluju kao da kreću
belch Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Dragi moji cikloforumaši, u subotu se otvara bike kitchen u beogradu, gde ćete moći da za dž popravite svoj bicikl (tj da vam ga mi popravimo, ili da naučite kako da ga popravljate sami). Za sad će iz objektivnih razloga radionica raditi sat vremena dnevno, od 10 do 11 pre podne. Ukoliko vam je pomoć potrebna van tog termina, javite se na fejsbuk grupi radi dogovora. Termin otvaranja je 3. maj od 18 sati, u kafeu Green House (u okviru kog se i nalazi Bike Kitchen radionica) Adresa je Dragoslava Popovića 22
Zet Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Za sve koji su razmišljali da sa svojim bajsom putuju vozom na relaciji Beograd - Prag, via Budimpešta , evo par fotografija iz voza
*edited by mod Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Ovo je super! Posle mozes da kazes svima da si vozio biciklo od Beograda do Praga.
Zet Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Do bilo koje stanice u našoj zemlji 100din, do bilo koje u Madjarskoj 5€, do bilo koje u Slovačkoj ili Češkoj 10€.
Velocipede Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Danas sasvim slučajno prošao pored bike kitchena, tek sad ukapirao da mi je to na manje od 5 minuta od posla...
Amelija Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 izgleda da ću morati uskoro do nekog Bicycle Repair Mana, sve više me zeza najmanja brzina a juče mi je i lanac spao (umesto da spadne na najmanji zupčanik on lepo i fino totalno spao)
belch Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 pogledaj da nema neki bike kitchen u tvom gradu, tamo ti to uglavnom za dž odrade ili još bolje nauče tebe da to sama radiš
katamaran Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 (edited) To se srafcigerom steluje. Nije neka mudrost ali nisam uspeo ni blizu da ga nastelujem kao majstor. Nocna voznja je zakon. Ne vozim vise pre ponoci :) Edited May 8, 2014 by katamaran
Amelija Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 (edited) ma probali smo već to šrafcigerom i ja još neki, i opet zeza a nekoliko najmanjih brzina ne radi već više od 5-6 godina, nikako, ćao-zdravo-kaput-šlus (reko onomad BRM da je to gotovo ali da trenutno nema potrebe da i to popravlja ako ne idem u brda i planine) Edited May 8, 2014 by Hjortron
Recommended Posts