Kudravi Gaucos Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 ajd' se bar nakupuj nekih jeftinoća kad već nema ništa od underground muzičke sceneideja mi je da kupim patike u sangaju, pa da se hvalim da imam sangajke :)neki kinezi napravili hip hop pesmu u kojoj pljuju po cnn i njihovom izveštavanju o događajima na tibetu. PAr miliona views na youtube, ali nikako mi ne uspeva da pronađem po ključnoj reči. Zvuči sumanuto, još kada čuješ prevod...ala to zvuci zajebano... bedak sto ja ne vidjam te stvari, a ni one Biohemijine metalce. Ovde je sve postena radnicka klasa... :)a ja sam se razbio od one njihove rakije i piva... vise mi je mesto na pijanom postovanju, nego ovde. :) Racunajte da cu dati sve od sebe da primetim kakvu andergraund scenu, pa cu da snimim. Morao bi Saangaj da ima nesto slicno - ipak je to jak grad. Bar se nadam... Pozdrav za sve parapsihopatologe iz Shenzhena...
Mp40 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Racunajte da cu dati sve od sebe da primetim kakvu andergraund scenu, pa cu da snimim. Morao bi Saangaj da ima nesto slicno - ipak je to jak grad. Bar se nadam... Pozdrav za sve parapsihopatologe iz Shenzhena...Overi Brain Failure. Kineski Rancid! A o MisanDao, najkvalitenijem pekinskom oi! skinhead bendu da i ne govorimo...
Kudravi Gaucos Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Sta sam naucio putujuci Kinom (Marko Polo momenat):1) U Sangaju nema Sangajki. Naravno, mislim na nekada popularnu marku patika, gradjanke Sangaja imaju brojnost od desetak meleona.2) Pande uopste ne postoje. Bas sam gledao svuda oko sebe i nijednu nisam video. Verovatno ih je izmislila KP Kine da bi grinpis slao cash i u tu svrhu ofarbala pokojeg medveda u crno belo.3) Ovi pankeri i skinsi takodje ne postoje. Ne znam zasto su njih izmislili, s obzirom da ne postoje fondacije za pomoc ugrozenim pankerima, a Blood & Honour sto posto ne salje pare kineskoj braci.4) U Kini NE jedu pse. U Kini cak ni nemaju pse. Mozda su ih nekad jeli, pa ih zato sada nemaju ili ih nikad nisu imali, pa im je bio bedak zbok toga, pa su izmislili da su ih pojeli da im se drugi narodi ne bi smejali sto nemaju pse.5) Svi Kinezi su rasisti. To sam zakljucio tako sto sam smarao ljude po ulici da pogode da li sam ja Norvezanin ili Grk ili nesto izmedju. Niko nije znao iz cega sam zakljucio da smo mi belci njima svi isti - znaci, rasisti su.6) Nasi Kinezi iz bloka 70 su super kul likovi. Morao sam otici na kraj sveta, biti odveden sa njima u ruski pritvor zbog promasenih aviona, provesti noc u hotelu zatvorskog tipa soba do sobe, deliti poslednje wate baterije mobilnog telefona za javljanje kuci da bih to shvatio, ali nasi blok - Kinezi su stvarno super kul. Pokusacu da se druzim s njima ako budu `teli, mada deluju previse posveceni poslu za neka pijancenja (moje shvatanje druzenja to podrazumeva).7) Ako ste visi od 1.80, a zene vas smatraju ruznim i zbog toga nemate ljubavni zivot, jedina sansa za srecan zivot vam je da odete u Kinu. Tamo cete biti Bekam (dobro, ne bas Bekam, jer tamo vlada religija Bekamstvo, pa nije pametno porediti se sa visnjim zbog jeretickog prizvuka).Eto, to vam je to od vaseg specijalnog dopisnika. Ova izvestavanja su super zabavna i tek sad kontam zasto se Najruzniji_Covek_Na_Svetu iz Kon Tiki agencije uvek smeje kao idiot. Stvarno je zabavno...
Musharaf Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 split za sada prebačen ovde...od vas, tj. najviše od gaučosa zavisi na šta će dalje ličiti.
jms_uk Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 @banecare1: kakvi su Super8 hoteli po Pekingu?
banecare1 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 nista ne znam oko super8 jms, nisam ni znao da ih ima u pekingu.
banecare1 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Generalno sa smestajem je ovde ok. Mozes mi posleti info oko datuma, budzeta, lokacije i sl i ja cu ti dati par varijanti. Na sajtu sinohotel.com mozes vudeti cene i bez depozita uraditi rezervaciju. Ja koristim taj sajt prilikom putovanja po kini.
jms_uk Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Hvala, pogledacu.Pitao za Super8 zato sto znam da nisu skupi, a mogu neke milje da skupim ako u njima odsednem ;)
Töölönlahti Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Šta koristite za video chat između Kine i Evrope?QQ International je radio super, ali poslednjih nedelju dana seckanje je postalo nesnosno.
banecare1 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 ja koristim skype i nemam problema. vecina kineza je valjda na msn-u
Töölönlahti Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Skype i Gtalk mi se resetuju svakih 15 sekundi, neupotrebljivi su. Ti nemaš problema jer koristiš Freegate ili tako nešto, zar ne?
banecare1 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 gtalk nisam ni probao. skype je uvek radio, nezavisno da li idem direktno ili preko vanjskog servera na mrezu
Recommended Posts