Kudravi Gaucos Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Hej raja, ja bih samo da vas ispozdravljam iz Kine (Shenzhen). Evo vidite da se moze preci pola sveta, a istovremeno ne odvojiti od foruma. Ne dozvoljavamo real lifeu da nas odvoji od vaznih stvari!!! Arrivals / Departures je bespotreban za mlade ljude, a visprene... Link to comment
Parsons Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 nadam se da ti je brza internet veza, da mozes da skines neki album ekv-a sa neta, ako si zaboravio da poneses ;) Link to comment
Kudravi Gaucos Posted April 18, 2008 Author Share Posted April 18, 2008 nadam se da ti je brza internet veza, da mozes da skines neki album ekv-a sa neta, ako si zaboravio da poneses ;) doooobar.salu na stranu, jasno je da na racunaru koji nosim sa sobom uvek ima mesta za Firefox (zbog foruma) i ekv (zbog uzivanja). Ostalo mi nije bitno... Link to comment
Otto Katz Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 doooobar.salu na stranu, jasno je da na racunaru koji nosim sa sobom uvek ima mesta za Firefox (zbog foruma) i ekv (zbog uzivanja). Ostalo mi nije bitno...Sad kad si daleko i niko te ne može dofatit, možda je vrijeme da pošalješ svojih top five. Sa distance se bolje vidi. Link to comment
Musharaf Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Hej raja, ja bih samo da vas ispozdravljam iz Kine (Shenzhen). Evo vidite da se moze preci pola sveta, a istovremeno ne odvojiti od foruma. Ne dozvoljavamo real lifeu da nas odvoji od vaznih stvari!!! Arrivals / Departures je bespotreban za mlade ljude, a visprene...ristepak Link to comment
Kudravi Gaucos Posted April 18, 2008 Author Share Posted April 18, 2008 Sad kad si daleko i niko te ne može dofatit, možda je vrijeme da pošalješ svojih top five. Sa distance se bolje vidi.Baja Mali Knindza, Era Ojdanic (iz cetnicke faze), Mindjusari, a ovde sam zavoleo dva benda koja bi mi upotpunila top five, ali ne umem da im napisem imena :)ristepakNema bas na cemu, jer moji novi najbolji prijatelji i saradnici Max i Dejvid ( ) mi daju dosta slobodnog vremena, a grad je mrtav za turizam. Svih osam miliona ljudi pravi neki jebeni hardver, nemaju budisticki hram u okolini, a kamoli nesto drugo. Tako da sam odan forumu... Link to comment
nautilus Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Baja Mali Knindza, ....., MindjusariKudravi je zemo 100%. Znao sam da ćemo preuzeti PPP jednog dana!!! Imal puno Kineza tamo ? Link to comment
Parsons Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 jer moji novi najbolji prijatelji i saradnici Max i Dejvid ( )nadam se da nisu dobermani Link to comment
Kudravi Gaucos Posted April 18, 2008 Author Share Posted April 18, 2008 Kudravi je zemo 100%. Znao sam da ćemo preuzeti PPP jednog dana!!! Imal puno Kineza tamo ?PPP je nas!!! A Kineza ima vise nego u blokovima. Mada i ovde zive po blokovima, pa kontam da im je to neka tradicija...nadam se da nisu dobermaniNesto su visi od dobermana, ali engleski pricaju podjednako uspesno Link to comment
prima Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 ili da finally chujemo kineski ekv tribjut? Link to comment
Kudravi Gaucos Posted April 18, 2008 Author Share Posted April 18, 2008 Eto dobre prilike da Gudravi objasni Kinezima da su u zabludi glede vrednovanja dinastije Ming.Kad ja zavrsim s Kinom, njihove vazne ce sluziti za drzanje cveca. I to u siromasnijim kucama... Link to comment
pacey defender Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 nego, kako ti se sviđa ovaj anti-cnn hip hop projekat? Kineskinjice pošizele? Link to comment
Kudravi Gaucos Posted April 19, 2008 Author Share Posted April 19, 2008 nego, kako ti se sviđa ovaj anti-cnn hip hop projekat? Kineskinjice pošizele?pejsi, mogu ti reci da nemam blage veze o cemu pricas. Ali zvuci zanimljivo, I`ll lok into it...Inace sto se tice sizenja, to mozda sutra dobijete izvestaj kad prijeham u Sangaj. Ovde je sve teski working class, nema nikakvih sizenja. Nema vremena za tak`e zapadnjacke delatnosti. Nekako mi ne izgledaju kao materijal za hip hop, vise su im uslovi pogodni za neki teski pank i oi, samo kad bi oni bili u tom fazonu. Sad kad razmislim, bilo bi bas prejako cuti kineski oi bend :) Link to comment
bios Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 (edited) puštao je svojevremeno brakus neki kineski metal bend u emisijiajd' se bar nakupuj nekih jeftinoća kad već nema ništa od underground muzičke sceneedit: 2 gaučos Edited April 19, 2008 by Biohemija Link to comment
pacey defender Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 neki kinezi napravili hip hop pesmu u kojoj pljuju po cnn i njihovom izveštavanju o događajima na tibetu. PAr miliona views na youtube, ali nikako mi ne uspeva da pronađem po ključnoj reči. Zvuči sumanuto, još kada čuješ prevod... Link to comment
Recommended Posts