May 5, 201410 yr desava se to da na jednoj strani ode slicica, na drugoj ne dodje. feghouli sad luta bespucima interneta :(
May 5, 201410 yr Stavila sam i ja da trazim Feghoulija, pa cu ga proslediti. Kako naknadno vidite to s kim ste se menjali za sta?
May 5, 201410 yr Da, bio swap Feghouli za grb Alzira. nešto mi je danas stiglo od tebe, nisam obratila pažnju šta. edit: ta sličica sigurno nije. ali pronađen je, gotovo. šta sad? Edited May 5, 201410 yr by Frau Gabrijela
May 5, 201410 yr Nista, skines njallpaper i to je to.Bas je glupo sto ne moze da se downloaduje album kao prosli put. @Tolaa ne moze naknadno, samo kad ti stignu na 'get stickers'
May 5, 201410 yr Dobila i ja Feghoulija, a Fei ga uzeo cim sam ga stavila na swap. Aha, ok, po nacinu na koji si napisao i ti sad i jos neko pre neki dan sam mislila da moze negde da se vidi naknadno, pa mi bilo cudno sto nisam nabasala na to.
May 5, 201410 yr Sad smo ti i ja izmjenjali 8 slicica odjednom Mislim da imam duple citave reprezentaciju Portugala i Njemacke ali hit je 5x grb Nigerije.
May 6, 201410 yr U kutiji je bilo 42 duplikata od 250 sličica. Da li je još neko vodio ovu statistiku kada je kupovao kutiju?
May 7, 201410 yr Pratio sam malo na tviteru aktuelnosti u vezi sa albumom i primećujem da mnogi odrasli Englezi osećaju potrebu da se pravdaju što skupljaju sličice. Provuku to kroz neki loš humor. Imam utisak da smo napredniji u tom pogledu i da je kod nas odavno prevaziđeno mišljenje da je skupljanje samo za decu. Ovi koji sve to posmatraju sa strane su ipak izgleda svuda isti http://www.juznevesti.com/Sport/I-starije-Nislije-razmenjuju-slicice-fudbalera.sr.html
May 7, 201410 yr eno ga neki zmaj popunio sa 76 slicica za 1 dan. :D a onaj prvi sto je popunio koristio 507 slicica. definitivno vise nema varanja.
May 7, 201410 yr jeste svi vi popunili RL album kad toliko dominira prica o ovom virtuelnom? menjao juce kod cesme... vise "gurao" druge nego sto sam sebi nasao al' i tako je ok - zbog karme... jos 70 i gotovo. :0.6:
May 7, 201410 yr ma znam, jbt. :D ali kako je ovaj popunio sa 76 slicica? Edited May 7, 201410 yr by Timmi