Jump to content
IGNORED

Panini albumi

Recommended Posts

Da, bio swap Feghouli za grb Alzira.

nešto mi je danas stiglo od tebe, nisam obratila pažnju šta.

edit: ta sličica sigurno nije.

ali pronađen je, gotovo. šta sad?

Edited by Frau Gabrijela

Nista, skines njallpaper™ i to je to.
Bas je glupo sto ne moze da se downloaduje album kao prosli put.

@Tolaa ne moze naknadno, samo kad ti stignu na 'get stickers'

Dobila i ja Feghoulija, a Fei ga uzeo cim sam ga stavila na swap.

Aha, ok, po nacinu na koji si napisao i ti sad i jos neko pre neki dan sam mislila da moze negde da se vidi naknadno, pa mi bilo cudno sto nisam nabasala na to.

Sad smo ti i ja izmjenjali 8 slicica odjednom :lol:
Mislim da imam duple citave reprezentaciju Portugala i Njemacke ali hit je 5x grb Nigerije.

Pratio sam malo na tviteru aktuelnosti u vezi sa albumom i primećujem da mnogi odrasli Englezi osećaju potrebu da se pravdaju što skupljaju sličice. Provuku to kroz neki loš humor. Imam utisak da smo napredniji u tom pogledu i da je kod nas odavno prevaziđeno mišljenje da je skupljanje samo za decu. Ovi koji sve to posmatraju sa strane su ipak izgleda svuda isti http://www.juznevesti.com/Sport/I-starije-Nislije-razmenjuju-slicice-fudbalera.sr.html

eno ga neki zmaj popunio sa 76 slicica za 1 dan. :D a onaj prvi sto je popunio koristio 507 slicica. definitivno vise nema varanja.

jeste svi vi popunili RL album kad toliko dominira prica o ovom virtuelnom? :huh:

menjao juce kod cesme... vise "gurao" druge nego sto sam sebi nasao al' i tako je ok - zbog karme... :sleep:

jos 70 i gotovo. :0.6: