Timmi Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 desava se to da na jednoj strani ode slicica, na drugoj ne dodje. feghouli sad luta bespucima interneta :( Link to comment
Tolaa Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Stavila sam i ja da trazim Feghoulija, pa cu ga proslediti. Kako naknadno vidite to s kim ste se menjali za sta? Link to comment
Frau Gabrijela Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 (edited) Da, bio swap Feghouli za grb Alzira. nešto mi je danas stiglo od tebe, nisam obratila pažnju šta. edit: ta sličica sigurno nije. ali pronađen je, gotovo. šta sad? Edited May 5, 2014 by Frau Gabrijela Link to comment
Feindouno Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Nista, skines njallpaper i to je to.Bas je glupo sto ne moze da se downloaduje album kao prosli put. @Tolaa ne moze naknadno, samo kad ti stignu na 'get stickers' Link to comment
Tolaa Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Dobila i ja Feghoulija, a Fei ga uzeo cim sam ga stavila na swap. Aha, ok, po nacinu na koji si napisao i ti sad i jos neko pre neki dan sam mislila da moze negde da se vidi naknadno, pa mi bilo cudno sto nisam nabasala na to. Link to comment
Feindouno Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Sad smo ti i ja izmjenjali 8 slicica odjednom Mislim da imam duple citave reprezentaciju Portugala i Njemacke ali hit je 5x grb Nigerije. Link to comment
Feindouno Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Nadjoh na kompu skeniranu slicicu legende iz albuma USA '94 Link to comment
copkillah Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 U kutiji je bilo 42 duplikata od 250 sličica. Da li je još neko vodio ovu statistiku kada je kupovao kutiju? Link to comment
ajgor Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Odrasli Englezi koji zagriženo sakupljaju sličice Link to comment
Renegade Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Pratio sam malo na tviteru aktuelnosti u vezi sa albumom i primećujem da mnogi odrasli Englezi osećaju potrebu da se pravdaju što skupljaju sličice. Provuku to kroz neki loš humor. Imam utisak da smo napredniji u tom pogledu i da je kod nas odavno prevaziđeno mišljenje da je skupljanje samo za decu. Ovi koji sve to posmatraju sa strane su ipak izgleda svuda isti http://www.juznevesti.com/Sport/I-starije-Nislije-razmenjuju-slicice-fudbalera.sr.html Link to comment
Timmi Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 eno ga neki zmaj popunio sa 76 slicica za 1 dan. :D a onaj prvi sto je popunio koristio 507 slicica. definitivno vise nema varanja. Link to comment
Singer Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 jeste svi vi popunili RL album kad toliko dominira prica o ovom virtuelnom? menjao juce kod cesme... vise "gurao" druge nego sto sam sebi nasao al' i tako je ok - zbog karme... jos 70 i gotovo. :0.6: Link to comment
Timmi Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 i odakle dunu 557 used stickers? prevarant Link to comment
Feindouno Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Otvaram sve kesice smaracu, nemam ni 200 duplikata. Link to comment
Timmi Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 (edited) ma znam, jbt. :D ali kako je ovaj popunio sa 76 slicica? Edited May 7, 2014 by Timmi Link to comment
Recommended Posts