Feindouno Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Imam ja jedno 60 sad, mrzi me da pravim spisak. Ponudio sam ih za posljednjih 10-ak reprezentacija. Problem je sto Tolaa i Valk pokupise sve tako da povremeno treba revreshovati, uglavnom se svi duplikati vrte izmedju nas troje i sami mijenjaju ubudale Link to comment
Frau Gabrijela Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 ok, tražim od grupe, pa od koga mi stigne, ne pravim razliku. :) kad stignem na broj podnošljiv za tipkanje, ispisaću šta mi treba. Link to comment
Tolaa Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Kod mene je trenutno 58 duplikata, svi su stavljeni na grupnu razmenu za prvih 10 repki, a ne mogu da ispratim vise sta je kod mene, a sta nije, posto malo-malo neku gomilicu zamenim sa Feijem i Valk. Najbolje da u zahtevima za razmenu stavljas sve reprezentacije iz kojih ti neko fali, a ne pojedinacne slicice, krenes redom, prvo prvih 10, pa posle sat vremena prebacis na sledecih 10 itd... Tako ces valjda da upecas nesto od nekog od nas troje, da ne bismo morali stalno da apdejtujemo spiskove i dodajemo po novih 25 slicica svaki dan. Link to comment
Frau Gabrijela Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 (edited) sad je nešto prošlo, po jedna od tebe i feija. kad postavljam zahtev za grupu, tražim repke koje mi trebaju, a nudim sve što imam, tako mi je najlakše. edit: i još dve od tebe :) Edited May 3, 2014 by Frau Gabrijela Link to comment
Tolaa Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 E, to, tako ces najlakse i da pokupis ovo sto imamo. Sad su ti prosle jos 2 od mene. :) Link to comment
Valk Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 (edited) Idem i ja da otvorim nove kesice. ne stavljam na swap ništa dok ne zatražite, izludeh od premeštanja sličica tamo-vamo jer se sve vreme menjam sa Toloom i Feijem. rodriguez, guardado, dos santos, peralta (mex) kawashima, honda, konno (jap) muslera (uru) borges (crc) logo, cole, johnson,jagielka, gerrard, welbeck, rooney (eng) bonucci, chielini, pirlo, rossi (ita) ayovi (ecu) lloris, debuchy, benzema (fra) romero, macherano (arg) howard, jones, johnson, bradley (usa) logo, denisov, glushakov, ignashevich, kokorin (rus) kwak (kor) hulk (bra) strinic (cro) song (cam) logo (esp) williams (aus) logo, zapata (col) maniatis, samaras (gre) y. toure (cvi) rodriguez (sui) izaguirre (hon) davari, teymourian (irn) meireles, postiga (por) djebbour (alg) nisu baš po redu. Edited May 3, 2014 by Valkyrie Link to comment
Timmy Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Ako smem da priupitam sto vi to radite i komplikujete? Zar nije lakse i brze staviti tamo u klasicnu razmenu i sve se samo izmenja? Ili ja nesto propustam... Link to comment
Feindouno Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Zato sto smo tako u mogucnosti. Link to comment
werbatim Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Fali mi 8 u online Paniniju, a od toga 4 ARG Link to comment
Ros Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 (edited) gotovo :) moja cera zavrsila sve...i lepljenje i razmene. ceka poslednjih 5 u "my stickers" :) ostalo 23 kesice i 48 duplih Edited May 4, 2014 by Ros Link to comment
Frau Gabrijela Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 ppp devojčice, ostala mi je još jedna. tražite mi, ako vas ne mrzi, feghoulia iz alžira. Link to comment
Feindouno Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Sad sam pogledao, kaze da si ga vec uzela od mene. Link to comment
Frau Gabrijela Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 si siguran? nemam ga. nema šanse da pogrešim, smo mi ta hfali. Link to comment
Feindouno Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Da, bio swap Feghouli za grb Alzira. Link to comment
Recommended Posts