April 23, 201410 yr PALČICE! VaIkyrie 23 Apr 21:40 - nagatomo, kagawa (jap), sturrige (eng), logo i messi (arg), gotze (ger), boye (gha), altidore (usa), bougherra, guedioura i el arbi soudani (alg), kokorin (rus) ove nudim VaIkyrie 23 Apr 21:38 - ovi mi trebaju VaIkyrie 23 Apr 21:38 - song (cam), van persie (hol), jedinak (aus), welbeck (eng), benaglio (sui), evra , coentrao (por), garcia (hon) , logo rusije
April 23, 201410 yr :cry: Valjda je bar malo utesno to sto si malopre zamenila nesto sa mnom i to slucajno, posto sam jos popodne ostavila ceo stack i trazila neke random slicice. :)
April 24, 201410 yr Kakav lep potez Fife i Paninija - dali su nam mogucnost da sve krenemo ispocetka i da jos duze uzivamo u carima skupljanja virtuelnih slicica :)
April 24, 201410 yr od maločas: fred (bra) jubilarni 800-ti put, taj čovek je izgleda zaljubljen u mene samaris (gre), campbell (csc) sturrige (eng), barzagli (ita), messi (arg), begovic (bih), hosseini (iran), gotze (ger), meireles (por), opare i boye (gha), altidore (usa), taider, guedioura i el arbi soudani (alg), kokorin (rus), kwak tae-hwi (kor) ajmo, žene, fuzbaleri, žene! Edited April 24, 201410 yr by Valkyrie
April 24, 201410 yr Trazila sam 7 tvojih (i Freda!), stavila sve svoje: Logo 1 Mascot 1 Dani Alves (Bra) Vlaar (Ned) Huntelaar (Ned) Navas (Crc) Hart (eng) Cahill (Eng) Marchisio (Ita) Schar (Sui) Paredes (Ecu) Matuidi (Fra) Mahini (Irn) x2 Jeong-ho (Kor) Dong-won (Kor) Edited April 24, 201410 yr by Tolaa
April 24, 201410 yr evo šta je na današnjem meniju: rodrigez (esp), yepes (col), gervinho (civ), cavani (uru), ayovi i caicedo (ecu), spahić (bih), miller (ger). malo ću vas pričekati, a onda odoh na globalno igralište jer sam nestrpljiva. :D praštajte.
April 25, 201410 yr dobro jutro PPP devojčicama i onima koji se tako osećaju :) nova tura: pletikosa, rakitic (cro), janmaat (ned), pizzaro (chi), zuniga (col), holebas (gre), boka (cvi), carrick (eng), heydari (iran), muntari i ayew (gha), grb i gonzales usa, fellaini (bel), el arbi soudani (alg), glushakov (rus) online sam
April 25, 201410 yr dobro jutro PPP devojčicama i onima koji se tako osećaju :) nova tura: pletikosa, rakitic (cro), janmaat (ned), pizzaro (chi), zuniga (col), holebas (gre), boka (cvi), carrick (eng), heydari (iran), muntari i ayew (gha), grb i gonzales usa, fellaini (bel), el arbi soudani (alg), glushakov (rus) online sam imam gonzalesa, trazim sturrigea Edited April 25, 201410 yr by Ros
April 25, 201410 yr dobro jutro PPP devojčicama i onima koji se tako osećaju :) nova tura: pletikosa, rakitic (cro), janmaat (ned), pizzaro (chi), zuniga (col), holebas (gre), boka (cvi), carrick (eng), heydari (iran), muntari i ayew (gha), grb i gonzales usa, fellaini (bel), el arbi soudani (alg), glushakov (rus) online sam Trebaju: oba Hrvata, Muntari i Gonzales. Nudim: trofej, strinic (cro), oar (aus), maxi pereira (arg), ruiz (crc), logo i seferovic (sui), pjanic (bih), montazeri (irn), ayew (gha) Edited April 25, 201410 yr by Tolaa
April 26, 201410 yr ja batalio online album, tako da evo nekih neiskoriscenih kodova. firs come, first served. CLAL-S2EQ-N8M5 C92M-92TZ-V3NB CARP-92Z4-P3YZ C9SW-I2XV-N8IR
April 27, 201410 yr rakitic (cro), hernandez i peralta (mex), song (cam), jedinak (aus), yeoes (col), maniatis (gre), uchida (jpn), gonzales (csc), logo i rooney (eng), rodriguez (sui), najar (hon), garay (arg), heydari (iran), emenike (nig), opare i gyan (gha), vermaelen (bel), ignashevich (rus), yueng (kor)