renne Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Не личи ни на шта. Страшно. Ни позиција ни датум рођења ни клуб. Ima i datum rođenja, i masa i klub
John Coltrane Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Juce na fudbalu ortak kaze za akciju Novosti (znam da je Zurnal u sredu) i dade dobar predlog- bolje kupiti sto vise Novosti/Zurnala po 35din nego kesice po 50din :0.6: Sjajna racunica kojom su se mnogi vodili pa na mojoj trafici ostade samo 2 komada Novosti. A prva zalepljena slija iz lijepe nase Ivica Olic
Milosh76 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 (edited) U Novostima sam dobio album i kupio 5 kesica po 60 dinara Kesica je 60 dinara NARAVNO DOBIO SAM TRI DUPLE -FILIP LAM, DIMITRIS SIOVAS I DJILARDINO Edited March 18, 2014 by Milosh76
fandorin Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 U Novostima sam dobio album i kupio 5 kesica po 60 dinara Kesica je 60 dinara NARAVNO DOBIO SAM TRI DUPLE -FILIP LAM, DIMITRIS SIOVAS I DJILARDINO Odlično. Ja imam Gossoa, Diea i Torresa (kolumbijskog). Aj se menjamo.
darkonet Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Album je ocajan, razocaran sam...ako ne kupis kesice pojma nemas ko je od igraca u albumu. Na slicici pise ime, prezime, datum, visina, tezina, klub I slicica pozicije na kojoj igra a ne u samom albumu..bas ocaj.Panini se u grobu prevrce
Tolaa Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 A prva zalepljena slija iz lijepe nase Ivica Olic Kod mene prvi Mateo Kovacic. Makar nema onih Coca-Cola slicica.
renne Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Album je ocajan, razocaran sam...ako ne kupis kesice pojma nemas ko je od igraca u albumu. Na slicici pise ime, prezime, datum, visina, tezina, klub I slicica pozicije na kojoj igra a ne u samom albumu..bas ocaj.Panini se u grobu prevrce pa to nije neki problem, i ovako većina namerava da popuni
John Coltrane Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 A te cocacola slicice necu ni da lepim, mrs.
Nemanja Posrbica Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Još samo da nađem negde da kupim kutiju ili dve ispod cene i biće super.
cartman Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Kod nas u Nisu nije bili slicica, samo Novosti i album. Nadam se da ce stici na trafike u toku dana, ubi me neizdrz.
Recommended Posts