Jump to content
IGNORED

Panini albumi

Recommended Posts

Gde bude menjaza u BG-u vikendom i u koje vreme? Svraticu u subotu, pa da iskoristim priliku.
Terazijska cesma, ceo dan je menjaza ali izmedju 12 i 15 je najvise ljudi.

Meni ostalo 15, mislim da cu naruciti obzirom da grbova i maskota (kolokivjalno nazvanih "zlatne") slabo ima i u kesicama i u menjazi. Na Terazijama "zlatne" idu i do 200din po komadu.

Meni ostalo 15, mislim da cu naruciti obzirom da grbova i maskota (kolokivjalno nazvanih "zlatne") slabo ima i u kesicama i u menjazi. Na Terazijama "zlatne" idu i do 200din po komadu.
Isto. Probaću da zamenim, još 4 koje nisu "zlatne" (116, 183, 278 i 344) i ostalo naručujem. Ne kapiram ljude koji od ovoga prave računicu i zaradu.Doduše, ja imam sve maskote, ali i dalje fali 8 grbova, br 2. i ceo trofej.

Meni fali jos 40, videcu da za vikend dodjem na 20-ak, pa cu verovatno i ja da narucim. OK stojim sa grbovima i maskotama, fale mi samo po 3, sto je dosta manje nego drugima, ali mislim da je to zato sto sam dosta slicica kupila u Spaniji ili mi doneli iz Austrije, pa sam ih valjda tu dobila. I dalje mi najvise fali onih Creating history together i bivsih pobednika.

Danas menjaža sa Andrijom Mladenovićem iz DSSa. Danas sam sat potrošio kako bi našao jednu.Elem, neko mi reče da sličice mogu da se kupe u Kumordaškoj 257, da se ne bi slalo na preko pošte. 20 dinara je komad.

• 2 weeks later...

Jeste da prvenstvo uveliko traje, ali danas prodjoh malo posle 17h i nigde zive duse oko cesme na Terazijama...ja ostadoh na 30-ak komada i verovatno polovina od tih su srebrnjaci tj. amblemi i grbovi...da nema neko viska tih ovde ili da zapucam u tu Kumodrasku?

Javi da li moze da se uzme na licu mesta i kakva je proceduraimam ja dosta duplikata ali sam iz Nisa pa ako hoces mozemo nesto da se organizujemo

• 1 year later...

Кад се само сјетим како сам молио родитеље и скупљао паре за албуме ... Почивај у миру, Панини!