March 7, 200916 yr Znaci kita...S obzirom da necu planirati nikakve alternative po ovom kurcu od vremena, ostajem otvoren za sutra ako uspemo bar 3 na 3 da se skupimo.
March 8, 200916 yr Author sta ti je pravi predstavnik furunaskog basketa: kita kurcu ostajem otvoren bar 3 na 3 :D ...i ja se odjavljujem, vidjen je popusaj, a i moram da radim na alternativnim aktivnostima za popodne Edited March 8, 200916 yr by Vasilij Zajcev
March 13, 200916 yr Kako bi bilo da se danas definitivno odrazimo o ovonedeljnom terminu? Voleo bih da ispoštujem upravu velelepnog zdanja u kome igramo (jbga, nema više Miklje da pomogne, moramo da se sami snalazimo), i da im javim dal' smo ili :mindže:.Dakle, 1. Kovikauskas
March 13, 200916 yr 2.Ja bih doshao i ako nas nema za 5-5, tj. minimum 5 da moze neko da odmori dok se igra 2 na 2. Bolje je sa 6, 7, ali...
March 14, 200916 yr ja sam totalno u frci sa vremenom, a i prehlada chini svoje...nadam se sledecoj nedelji
March 15, 200916 yr pa ajde da vidimo na sta ce ovo da lici. kovik, daj iscimaj one ortake...ja bih skratio termin, ne treba nam 2 sata da se brukamo...