Venom Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Josh ako eliminishesh duccu, sigurno cesh biti najbolji skakach :P.
Vasilij Zajcev Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 ustvari, kad bolje razmislim, sta ce meni druga deca da se igram, meni je lepo i ovako :jedinac:
ducca Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dakle sutra ocigledno mrka kapa... Jbg, moracu onda da se odjavljujem i zvanicno, druge aktivnosti se moraju planirati.Sorry Zajcev i Delija, moracete 1 na 1.
Vasilij Zajcev Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 konacno Partizan - Zvezda na furunaskom basketu Delija, igramo goli do pojasa, po nogom u yaya ko dobije!
Vasilij Zajcev Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 pa trojica smo s tobom, ne vredi jbg. i meni je krajnje vreme da planiram alternativno popodne (Stara Hercegovina, rebarca npr), tako da...vidimo se sledece nedelje. mozda
kovik Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Nadam se da ste pauzu iskoristili za nabijanje nemišićne mase, i da ste orni za još jedan okršaj titana u nedelju...1. Kovik
Vasilij Zajcev Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 ja do utorka mogu da se "porodim" svakog casa, te mоje ucesce uzmite sa krajnjom rezervom. a i nemoj neko da me je povredio ako dodjem, osudicete 1 porodicu na gladovanje!
Vasilij Zajcev Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 ja cu se pojaviti sigurno. ili da vam donesem vrucu jagnjetinu i karton-karton, za zagrevanje, ili da djuskam i ja
Venom Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Gde su svi? :blink:Ja moram da preskochim i ove nedelje - vidimo se one tamo.
Recommended Posts