February 28, 200916 yr Author ustvari, kad bolje razmislim, sta ce meni druga deca da se igram, meni je lepo i ovako :jedinac:
February 28, 200916 yr Dakle sutra ocigledno mrka kapa... Jbg, moracu onda da se odjavljujem i zvanicno, druge aktivnosti se moraju planirati.Sorry Zajcev i Delija, moracete 1 na 1.
February 28, 200916 yr Author konacno Partizan - Zvezda na furunaskom basketu Delija, igramo goli do pojasa, po nogom u yaya ko dobije!
March 1, 200916 yr Author pa trojica smo s tobom, ne vredi jbg. i meni je krajnje vreme da planiram alternativno popodne (Stara Hercegovina, rebarca npr), tako da...vidimo se sledece nedelje. mozda
March 4, 200916 yr Nadam se da ste pauzu iskoristili za nabijanje nemišićne mase, i da ste orni za još jedan okršaj titana u nedelju...1. Kovik
March 4, 200916 yr Author ja do utorka mogu da se "porodim" svakog casa, te mоje ucesce uzmite sa krajnjom rezervom. a i nemoj neko da me je povredio ako dodjem, osudicete 1 porodicu na gladovanje!
March 4, 200916 yr Author ja cu se pojaviti sigurno. ili da vam donesem vrucu jagnjetinu i karton-karton, za zagrevanje, ili da djuskam i ja