borris_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Bilo mi simpaticno da je skoro citava zadnja strana bila ovakva. Inace poznajem taj osjecaj
Venom Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Oni se ne razboljevaju - greje ih ljubav u svlachionici.
Venom Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 da li ja sad kao treba da potvrdim Venom, smorenko, Delija +2, Zidane, Zajcev, Kovik +1 iiii insajder 10. ako dodje.
1n54jd3r Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ce da dodje :)ne mogu da ostavim ekipu na cedilu da bude skakachi inferiorna kao yveyda protiv partizana u kupu ;)
Vasilij Zajcev Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 sta je, picke, sta ste se ucutali :D furunaski basket polako pocinje da lici na nesto. bez zajebancije. ja sam bio na prvom (ovosezonskom) i danas i razlika je vidljiva golim okom. hteo sam to da vam kazem ali nisam imao vazduha u plucima danas...inace, oborio sam svoj suterski rekord - sigurno 10+:0 za trojku. bog me kaznjava zbog svega sto sam rekao o Urosu Tripkovicu
1n54jd3r Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 toliko o dogovoru da se danashnji mech nece komentarisati :P
Vasilij Zajcev Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 pa nisam komentarisao mec, nego izneo utisak da igra napreduje. i da ja nazadujem.to sto se tebi danas desilo, moze da se desi svakome ko pije laksative posle rucka. popustilo malo, pa sta. opusti se, drzim se dogovora :D
Recommended Posts