February 21, 200916 yr Bilo mi simpaticno da je skoro citava zadnja strana bila ovakva. Inace poznajem taj osjecaj
February 21, 200916 yr da li ja sad kao treba da potvrdim Venom, smorenko, Delija +2, Zidane, Zajcev, Kovik +1 iiii insajder 10. ako dodje.
February 22, 200916 yr ce da dodje :)ne mogu da ostavim ekipu na cedilu da bude skakachi inferiorna kao yveyda protiv partizana u kupu ;)
February 22, 200916 yr Author sta je, picke, sta ste se ucutali :D furunaski basket polako pocinje da lici na nesto. bez zajebancije. ja sam bio na prvom (ovosezonskom) i danas i razlika je vidljiva golim okom. hteo sam to da vam kazem ali nisam imao vazduha u plucima danas...inace, oborio sam svoj suterski rekord - sigurno 10+:0 za trojku. bog me kaznjava zbog svega sto sam rekao o Urosu Tripkovicu
February 22, 200916 yr Author pa nisam komentarisao mec, nego izneo utisak da igra napreduje. i da ja nazadujem.to sto se tebi danas desilo, moze da se desi svakome ko pije laksative posle rucka. popustilo malo, pa sta. opusti se, drzim se dogovora :D