The Ghost Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Zovite me Slalom Ghost...Zezuo sam koleno na skijanju. Nije nista strasno, istegnuce ligamenata, ali cenim da je sezona upitnaTM.Nadam se da klub nece da me odere sa pola milke.
Vasilij Zajcev Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 staro pravilo forumaskog basketa kaze da kad neko zezne nogu, dokrajci ga se maljem u glavu
Venom Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ja sam sjebo nogu u proshli utorak (mislim da je to neka stara povreda...), a u nedelju sam na momente imao problema i da potrchim. Valjda cu da budem ok do nedelje, pa u tu svrhu preskachem vecherasnju kosharku :D.
ducca Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ja ni tamo ni ovamo....50-50 da dodjem. Gotovo da be osecam bolove, ali ako se opet sjebem onda bi mi sledila duza pauza. Javljam mozda tek u nedelju da li dolazim. Volja je tu u svakom slucaju...
Venom Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ja sam blago prehladjen vec danima, a ako se ne pogorsha, dolazim.
MachineGunEtiquette Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ja preskacem ovaj put, rekoh jos prosli, al me eto sledeci.
Vasilij Zajcev Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 kad bese termin, nisam bio odavno? dosao bih. mrtav bolestan i sa sa vip gostima ali zeljan
pacey defender Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Propustam. Stanje je takvo da ovaj post pišem sa šalom oko vrata i toplim napitkom pri ruci. I onaj tamo basket propuštam. Idem na svadbu.
Vasilij Zajcev Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 (edited) Propustam. Stanje je takvo da ovaj post pišem sa šalom oko vrata i toplim napitkom pri ruci.necemo te zezati za sal, a napitak uzmi 'za poneti'koliko je ljudi sigurno za sutra? ja imam obaveze u 14h, pa bih morao da lazem nesto ako mislim da stignem Edited February 21, 2009 by Vasilij Zajcev
borris_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Jedva sam se dovukao kući juče, sav sam modar, mislim da ste mi slomili najniže rebro sa desne strane. Odlično ste se grudvali Zovite me Slalom Ghost...Zezuo sam koleno na skijanju. Nije nista strasno, istegnuce ligamenata, ali cenim da je sezona upitnaTM. Ja sam sjebo nogu u proshli utorak (mislim da je to neka stara povreda...), a u nedelju sam na momente imao problema i da potrchim. ni tamo ni ovamo....50-50 da dodjem. Gotovo da be osecam bolove, ali ako se opet sjebem onda bi mi sledila duza pauza. Javljam mozda tek u nedelju da li dolazim. Volja je tu u svakom slucaju... Ja sam blago prehladjen vec danima, a ako se ne pogorsha, dolazim. kad bese termin, nisam bio odavno? dosao bih. mrtav bolestan i sa sa vip gostima ali zeljan Propustam. Stanje je takvo da ovaj post pišem sa šalom oko vrata i toplim napitkom pri ruci.
Venom Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Smej se, ali kad sam rekao da necu ici na svoj basket u utorak, morao sam da odem poshto je falilo ljudi (bolesni itd.). Onda sam doshao tamo, a bar trecina je rekla "jebote, ustao sam i nisam mogao da dishem".
Recommended Posts