Jump to content
IGNORED

Forumaski basket

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted

ima Filipenko markere sa FF. pitajte da vam pozajmi

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

325

• Venom

285

• pacey defender

254

• Vasilij Zajcev

236

Posted (edited)
ima Filipenko markere sa FF. pitajte da vam pozajmi
Nismo dovoljno gej™ za markere, još ni vizitke nismo razmenili. Edited by kovik
Posted

Poshto ne verujem da cemo se dogovoriti ko nosi kakvu majicu, problem je lako reshiv: ponesite jednu tamnu i jednu svetlu (poshto pretpostavljam da vecina nosi rezervnu).Ne dolaze Ghost i smorenko, ako neko ne planira da dodje nek se izjasni. Ochekujem da ce svi doci, jedino mi je kovik malo sumnjiv; ne bi me iznenadilo da pobegne sa onih 300 dinara vishka od proshlog puta...

Posted

Meni se ukochio vrat na promaji, tako da ne znam da li cu biti u stanju...javljam sutra do podneva

Posted

Realno, na mene ne racunajte do kraja sezone...

Posted
jedino mi je kovik malo sumnjiv; ne bi me iznenadilo da pobegne sa onih 300 dinara vishka od proshlog puta...
Kakvih 300 dinara? :huh:
Posted

vidimo se sutra, samo da potvrdim.

Posted

ja sam se sinic preparirao od alkohola, ali mislim da cu da dodjem...ne moze kovik tek tako da se izvuche posle onih posve malicioznih prozivki :)

Posted (edited)

edit: nema shanse, josh sam mamuran...next week than

Edited by 1n54jd3r
Posted

Ja out! Jebena prepona me jednako zajebava kao i pre 7 dana pa se vec pribojavam i jednog duzeg odsustva... :frust: Zelim vam fini basket, nula povreda i izvestaj veceras.

Posted

Koliko ja vidim, bice nas knap za 3 na 3. Kovik, Pacey, goranZ, venom, ja. Jos neko?

Posted
Koliko ja vidim, bice nas knap za 3 na 3. Kovik, Pacey, goranZ, venom, ja. Jos neko?
Goranz stvarno nece doci. Ovaj, s obzirom da nije palo prebrojavanje, ne znam zashto ljudi koji se nisu najavili da nece doci, ne bi doshli? Najbitnije je da dodje Delija :lol: .