1n54jd3r Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ma deremo ih kako god da se podele...spushtam se ja nize na centra...netju palamuditi vishe na trojci ;)
kovik Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 O jbte, kao da sam vam ja birao ekipu, a ne Venom :DDogovorićemo se sledeći put, to je bar najmanji problem.
Venom Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Shta je problem s podelom? Ipak je bilo 3 razlike na kraju i to smo glupo primili 4 poena.
Joe D Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Podela je bila sasvim OK. Cak smo imali i igraca vise u rotaciji. Ja sam za to da ostanu iste ekipe.
The Ghost Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Pri tom smo imali sut za nesto....produzetak?
The Ghost Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 (edited) Eto, nedostatak srece i koncetracije u odsutnim trenucima.Da dodam da trenutno gajimo stil igre kao Sac sa Jasonom Williamsom.Ukoliko bi se malo uozbiljili, tj, ako bi se Insajder spustio na 5, a Venom ostao 4, ostatak tima u rotaciji...ne vidim ko moze da nas dobije. Edited February 10, 2009 by The Ghost
pacey defender Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ja se ne bunim, ekipe su skroz korekte i deluju ujednačeno. alternativa bi bila da odigramo partizan-zvezda, ali tu bismo vas naskakali... :P
Vasilij Zajcev Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 forumaski basket je mikrokosmos srpske kosarke, a podela na Mali i Veliki Kalimegdan bi bio taj peti element koji nedostajeevo samo jednom, meni za dusu - ocu da obucem Lazmijev dres, obojim se imalinom i lepim rampe Koviku :D
kovik Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 forumaski basket je mikrokosmos srpske kosarke, a podela na Mali i Veliki Kalimegdan bi bio taj peti element koji nedostajeevo samo jednom, meni za dusu - ocu da obucem Lazmijev dres, obojim se imalinom i lepim rampe Koviku :DTo mozda ako izvučeš lajnu spida do prozora pre basketa :D Apropo tradicije i visine, jeste nešto nizi spolja, ali u petorci sa Insajderom, Ghostom i Dućom ste egal u skoku, plus imate najviseg igraca na terenu. Uostalom, verovatno ce dolaziti i Goranz, pa cemo morati da malo menjamo ekipe.Ovo za podelu na Kraljeve sljake i Instituciju, koliko nas uopste ima koji ne preskacemo tramvajske sine? Ja, preza, Joe...?
The Ghost Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Zaboravljete da sam ja dve godine mladji od Sunca. Toliko o mojim skakackim sposobnostima.
ducca Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ma nema veze, nije tolika frka oko skoka, sledece nedelje cemo se ogledati opet...
kovik Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 (edited) A proposition for ya'll:Kako bi bilo da jedna od ekipa (moja) ponese bele majice za sledeći termin? Time bi izbegli glupave turnovere, a i svima bi bilo lakše (ja svaki put izgubim pola sekunde kad bacam outlet dok prepoznam ko je u mojoj ekipi).To naravno kao prelazno rešenje, dok nam AND1 ne napravi dresove.edit:podrazumeva se da druga ekipa dođe u abelim™ majicama. Nešto kao AllStar utakmice pre par godina, beli protiv šarenih :) Edited February 13, 2009 by kovik
ducca Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 (edited) dokle god ja nisam u timu koji nosi bele majice, ok.... :P Edited February 13, 2009 by ducca
smorenko Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 slazem se za majice.meni svejedno koje mi je boje majica.
Recommended Posts