kovik Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 (edited) porucio vam je goranz da ne dolazine dolazi ili ne dolazi?preteče me 1n54jd3r Edited February 6, 2009 by kovik
1n54jd3r Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ako nas nema 10, ja stvarno ne bih dolazio...basket mi se neshto i ne igra...
Delija67 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Dolazim ako veceras ne preteram sa cedjenom pomorandzom
pacey defender Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 gde je ta sala? kako da dodjem do tamo sa zelenog venca? koji bus, gde je to otprilike?
Joe D Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Bulevar Milutina Milankovica, ide ti 65. Preza je objasnio na nekoj od prethonih strana.
pacey defender Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Pronasao, hvala. :) Znam gde je, igrao sam u 38om bloku, u Oš Ratko MItrovic fudbal, još onomad. Na istoj se stanici 65 izlazi, cim se pređe autoput, samo se ide na drugu stranu.... Vidimo se nešto pre 16 CET.
1n54jd3r Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 (edited) evo da iznesemo neke prve utiske...danas se igralo veoma jako i pozrtvovano i vidi se da ekipe polako ulaze u takmicharski ritam...bilo je atraktivnih poteza na obe strane, ali svi su nekako pali u senku neverovatno inspirisane partije danas nezaustavljivog zidana...iako je tekma bila neizvesna do poslednjih sekundi, moramo priznati da su zasluzenu pobedu odneli kovikovi puleni...ali da se zna, zedni smo krvi i danas nam je skalp izmakao ali sledetje nedelje netje ;) Edited February 8, 2009 by 1n54jd3r
Recommended Posts