Jump to content
IGNORED

Forumaski basket

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted

eto vam kada forsirate salu sa parketom koji ima najvecu apsorbcionu moc u chitavom bg :blink:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

325

• Venom

285

• pacey defender

254

• Vasilij Zajcev

236

Posted
Dakle, nedelja, 2. Februar, 16 - 17.45.
vidimo se ispred skole u isto vreme 15:50.
?
Posted
ocigledno igramo, posto je termin vec rezervisan i dz, samo se pitam koliko ce nas biti. vidimo se ispred skole u isto vreme 15:50.
Sala je grozna i meni nije bash blizu, ali ako nema bolje...
Posted

Ja propustam to sutra. Imam neki ispit da spremam a cimanje do nbgd nije neshto shto mi se uklapa u koncepciju.PS sala je 1uefa

Posted
5. ili 6. - Old school
JoeD 5, ti 6, Goranz (verovatno) 7. Goranz: Necu se nikada pojaviti ! (osim sad u nedelju)
Posted

Apropo sale, ni meni ne odgovara lokacija, te ako iko ima bolju soluciju, biću mu zahvalan ako javno progovori.Ako neko ima drugare, braću, kumove, predlažem da ih pozove, da maximalno iskoristimo 1 potencijal.

Posted

Ne kenjajte za lokaciju. Bolje ne moze da bude :DDolazim ako budem u BGu sutra, jos ne znam da li cu biti. Mozda i povedem nekoga ako dodjem.

Posted

Nazalost, moj dolazak veceras je sad veoma upitan. Rekao bih da su male sanse da se pojavim i unapred se izvinjavam ako moj nedolazak poremeti vecerasnji basket, a nadam se da nece...

Posted

Ajd jos jednom da pitam, posto je Kovik napisao da je termin od 6, a smorenko da je ternim od 4, kome verovati?

Posted
Zbog prošlosubotnje greške u finansijskoj konstrukciji, kuća časti sledeći termin. Svi sledeći termini će koštati 2000 din (doduše ne za punih 2h, ali od 16 - 17.45 smo ok).Dakle, nedelja, 2. Februar, 16 - 17.45.1. Vulva Kovik
Posted

Dakle, ja sam i definitivno retard. Izvinjavam se forumasima sto nisam dosao, nadam se da ste se skupili i bez mene bar za 3 na 3.

Posted

Bogami, falio si. Bilo nas je za pick and roll po ekipi.