pacey defender Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ja cu sutra morati da propustim okupljanje. tetka, lek, i tako te vec vidjene stvari. lopta i mrezica su kod mene. ako neko od vas bude bio sutra u sirem centru grada, mozemo se naci.
ducca Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Cisto da i ja ozvanicim svoj sutrasnji adolazak...Zelim vam svima sutra meku ruku i puno hladne vode
Venom Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Khm, s obzirom na odziv, should I stay or should I go? Recimo da cu doci.
pacey defender Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 igra li se ovo? u svakom slucaju, poneo sam loptu, imate moj telefon, pa me zovite ako vam bude trebala.
Waldorf Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Пошто ценим да овај пута није било ништа од окупљања, ево у паузи један детаљ са баскета по неким другим основама:http://i37.tinypic.com/wivzuu.jpg
Vasilij Zajcev Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 SPC mi je konacno izdala oprost za igranje na ciganskom terenu. cetvrtak?
ducca Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 SPC mi je konacno izdala oprost za igranje na ciganskom terenu. cetvrtak?Yes we can :D
pacey defender Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 moracu da propustim cetvrtak, a to mi jos teze pada obzirom da mi je to poslednji basket pred odmazak na more. lopta i mrezica su kod mene, izpada da smo smorenko i ja dzabe vrsili onaj trejd. Hajde javite ima li sanse d preuzmete loptu danas ili sutra, ili eventualno da je ostavim onom baji iz Zvezde, sto nam uzima pare. Veceras idem na JNA, tako da dolazi u obzir da cenjenom forumasu iz tih krajeva dam loptu.
Vasilij Zajcev Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 (edited) vekovima su mornari pre odlaska na pucinu djuskali basket...protiv uroka...ne zajebavaj i dodji, ko se jos toliko pakuje pred more...a i protiv uroka...edit: gorane, el se igra sutra? Edited August 6, 2008 by Vasilij Zajcev
pacey defender Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 nema šanse, baš u to vreme idem na aerodrom. :papučar:
Recommended Posts