Jump to content

Forumaski basket

Featured Replies

ja cu sutra morati da propustim okupljanje. tetka, lek, i tako te vec vidjene stvari. lopta i mrezica su kod mene. ako neko od vas bude bio sutra u sirem centru grada, mozemo se naci.

Cisto da i ja ozvanicim svoj sutrasnji adolazak...Zelim vam svima sutra meku ruku i puno hladne vode

Khm, s obzirom na odziv, should I stay or should I go? Recimo da cu doci.

igra li se ovo? u svakom slucaju, poneo sam loptu, imate moj telefon, pa me zovite ako vam bude trebala.

Ipak necu mocu danas da dodjem.

Ni ja ... zdravstveni problemi najmilijih :(CY...

Пошто ценим да овај пута није било ништа од окупљања, ево у паузи један детаљ са баскета по неким другим основама:http://i37.tinypic.com/wivzuu.jpg

• Author

SPC mi je konacno izdala oprost za igranje na ciganskom terenu. cetvrtak?

SPC mi je konacno izdala oprost za igranje na ciganskom terenu. cetvrtak?
Yes we can :D

Dakle, cetrvtak u 8

moracu da propustim cetvrtak, a to mi jos teze pada obzirom da mi je to poslednji basket pred odmazak na more. lopta i mrezica su kod mene, izpada da smo smorenko i ja dzabe vrsili onaj trejd. Hajde javite ima li sanse d preuzmete loptu danas ili sutra, ili eventualno da je ostavim onom baji iz Zvezde, sto nam uzima pare. Veceras idem na JNA, tako da dolazi u obzir da cenjenom forumasu iz tih krajeva dam loptu.

• Author

vekovima su mornari pre odlaska na pucinu djuskali basket...protiv uroka...ne zajebavaj i dodji, ko se jos toliko pakuje pred more...a i protiv uroka...edit: gorane, el se igra sutra?

Edited by Vasilij Zajcev

nema šanse, baš u to vreme idem na aerodrom. :papučar:

Sutra moze samo posle 22

• Author

meni je to i dalje cool. vama?