Vasilij Zajcev Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 ne bih nista da obecavam ali je moguce trece poluvreme kod mene na camcu, pa onda na Brodicu...ako mi bude gotov motor do polaska na Adu, a prognoza dozvoli...
Venom Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ja cu poneti laptop sutra, pa ako ima neki wireless na Adi, da se naizmenichno logujemo na forum i potvrdjujemo.
kovik Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 (edited) ne bih nista da obecavam ali je moguce trece poluvreme kod mene na camcu, pa onda na Brodicu...ako mi bude gotov motor do polaska na Adu, a prognoza dozvoli...Brodić Nisam bio tamo od prošlog oktobra. Sa camcem ili bez, peta četvrtina kod Save na Dićubro.A da,5. Edited July 25, 2008 by kovik
pacey defender Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ja cu poneti laptop sutra, pa ako ima neki wireless na Adi, da se naizmenichno logujemo na forum i potvrdjujemo.možda je bolje da odmah u lap top, nakon svakog odigranog poena, unosimo statistiku. Pa da to posle okačimo ovde, da vidimo čiji je veći.Čamac i Brodić zvuče obećavajuće....ako potvrde i četvorica koji su najavili da dolaze, biće nas 9orica. Još ako nam se Anduril pridruži, taman da kupimo još jednu mrežicu i odigramo pravu prvenstvenu na dva koša.
Venom Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Polako, uvek je moguce da se opet otkaze, ako neko sutra u 17:10 zatrazi potvrdu skupljanja :D.
Zizou Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Jebi ga, opet ne stižem danas. Bolje da se ne najavljujem, onda uvek dođem na basket.
Delija67 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Juce nas je bilo devetorica. Taman za tri ekipe. Ekipu Radovana su cinili Goranz, Pacey i Ducca, ekipu Miladina Kovik, Zajcev i Venom, a ekipu Ratka Zidan, Smorenko i ja, s tim sto smo zbog hronicnog nedostatka visine u nasoj ekipi trejdovali Smorenka za Kovika. Odigrali smo nekoliko partija. Bio solidan basket. Posle smo otisli kod Zajceva na camac, da bi posle nekih pola sata bezuspesnih pokusaja da upali motor otisli u 1 Dzaziru.
kovik Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Hvala Deliji na šturom, ali preciznom izveštaju, i Zajcevu na neumornim pokušajima da upali moćni dvotaktni Tomosov motor iz šesetsedme - uprkos nadljudskim naporima, Tripkov motor je prevladao.Ako sve bude išlo svojim tokom™, vidimo se u četvrtak na Svetim terenima Sledeće Sezone na Kalemegdanu - nadamo se boljem odzivu nego prošli put.
Vasilij Zajcev Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 samo da javim da je djavolji stroj popravljen, a anfibija juce vracena u bazu, posle neprespavane noci na Adi. jebena svecica je bila problem! sad ih imam tri. boshove. akcija sa pivom na plovilu se planira sa prvim sledecim basketom na poluostrvu..
Venom Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Gledaj na to sa vedrije strane: bolje da ti je motor zakazao sa grupom forumasha, nego forumashica.
Vasilij Zajcev Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 realno. ustvari, mozda je onaj peh bio kazna od boga za fejkovanje otkaza motora na sred Dunava, sto obicno izvodim s forumasicama on board. skec se zove "zena na brodu - nesreca". cudo je na sta su sve spremne kad ih se ubedi da je smrt neizbezna
kovik Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Zbog takvih kao ti (? by Nina Badrić) poštene tetrebe bije loš glas...
Recommended Posts