Jump to content
IGNORED

Forumaski basket

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted

Ma,igrajte 5 na 5,basket 3 na 3 smara + moze da se igra leti napolju. Koji moj idete u salu ako cete igrati obican basket... Meni je mnogo zanimljivije na dva kosa,istrci se poneka kontrica,kucanje,ovo,ono...Naravno,ocekuju se neki vidoje-klipovi,top10 dunks,top10 LA-aps i slicni toptenovi.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

325

• Venom

285

• pacey defender

254

• Vasilij Zajcev

236

Posted

Sledeci utorak, Velefarm, od 20 do 21h...Srdjanu, BGhostu i meni ok. T-mac, Amare (ajde odlozi termin, i ja odlazem), Ducco i Kovik se cekaju???

Posted

U utorak radim u Pioniru (Zvezda-Panelinios), a termin imam od 11, iscimao sam se da ga dobijem tako da bi bilo debilno da isti otkazujem. U terminima uLEB kupa, NLB lige, Evrolige...ja sam out za bilo kakvo drugo deshavanje.

Posted (edited)

Meni odgovara u principu, jedino nisam upoznat sa Velefarmom. Gde se nalazi, tj. kakav prevoz ide tamo?

Edited by ducca
Posted
Sledeci utorak, Velefarm, od 20 do 21h...Srdjanu, BGhostu i meni ok. T-mac, Amare (ajde odlozi termin, i ja odlazem), Ducco i Kovik se cekaju???
Moze.
Posted
Meni odgovara u principu, jedino nisam upoznat sa Velefarmom. Gde se nalazi, tj. kakav prevoz ide tamo?
Mogao bih i ja da popunim ekipu samo jel ovaj sad prvi utorak ili onaj tamo? + pitanje iz quota
Posted
Napisao sam vec - Kumodraz 2, mislim neka 37ica ide...ja autom odvalim Vojvode Stepe do kraja, pa jos 2km odprilike :unsure: ...sa desne strane se vidi hala lepo, sa parkingom. Mogu da raspitam sutra preciznije za prevoz, a mozemo i da se kombinujemo u auto. Dakle:Srdjann, BGhost, Kovik, ti i moja malenkost mozemo. T-mac? (u slucaju nekog eskapizma zamisliti crno belu istocnu tribinu koja ti skandira: Pi cki ce, lala la la la... :) ) ...ja sam sad dosao odozgo i svaka me kost boli, a hocu da djuskamo prekosutra, ajde bre...nemoj da se smaramo!
Posted (edited)

Nas je veceras bilo 16,jednom cak i 20 a neki prosek je 12-14. Jebote,kad citam ove pregovore,dodje mi da zapalim do tog Velefarma :D

Edited by Zli Gli
Posted
Napisao sam vec - Kumodraz 2, mislim neka 37ica ide...ja autom odvalim Vojvode Stepe do kraja, pa jos 2km odprilike :unsure: ...sa desne strane se vidi hala lepo, sa parkingom. Mogu da raspitam sutra preciznije za prevoz, a mozemo i da se kombinujemo u auto. Dakle:Srdjann, BGhost, Kovik, ti i moja malenkost mozemo. T-mac? (u slucaju nekog eskapizma zamisliti crno belu istocnu tribinu koja ti skandira: Pi cki ce, lala la la la... :) ) ...ja sam sad dosao odozgo i svaka me kost boli, a hocu da djuskamo prekosutra, ajde bre...nemoj da se smaramo!
39-ka. kretala nekoć iz birčaninove, ne znam jel još tako.
Posted

Budući da idem sa Novog Beograda, a nemam 1 auto, ja bih rado da se iskombinujem da se nekome uvalim u isti... :D

Posted

Samo da utanačimo - nije u pitanju ovaj utorak (sutra) već sledeći, jerbo ja sutra nisam ni u Beogradu... :DI da, evo (ponovo) se prijavljujem za prevoz :)

Posted
nije u pitanju ovaj utorak (sutra) već sledeći, jerbo ja sutra nisam ni u Beogradu... :D
:cry:
Posted (edited)

Pa yebogabog, to da sutra nisam tu sam napisao još pre pet dana...Kada si napisao sledeći utorak mislio sam da referiraš na 20. a ne na 13... :(

Edited by srdjann