Zli Gli Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ma,igrajte 5 na 5,basket 3 na 3 smara + moze da se igra leti napolju. Koji moj idete u salu ako cete igrati obican basket... Meni je mnogo zanimljivije na dva kosa,istrci se poneka kontrica,kucanje,ovo,ono...Naravno,ocekuju se neki vidoje-klipovi,top10 dunks,top10 LA-aps i slicni toptenovi.
Vasilij Zajcev Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Sledeci utorak, Velefarm, od 20 do 21h...Srdjanu, BGhostu i meni ok. T-mac, Amare (ajde odlozi termin, i ja odlazem), Ducco i Kovik se cekaju???
amare Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 U utorak radim u Pioniru (Zvezda-Panelinios), a termin imam od 11, iscimao sam se da ga dobijem tako da bi bilo debilno da isti otkazujem. U terminima uLEB kupa, NLB lige, Evrolige...ja sam out za bilo kakvo drugo deshavanje.
ducca Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 (edited) Meni odgovara u principu, jedino nisam upoznat sa Velefarmom. Gde se nalazi, tj. kakav prevoz ide tamo? Edited November 9, 2007 by ducca
kovik Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Sledeci utorak, Velefarm, od 20 do 21h...Srdjanu, BGhostu i meni ok. T-mac, Amare (ajde odlozi termin, i ja odlazem), Ducco i Kovik se cekaju??? Moze.
*edited by mod Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Meni odgovara u principu, jedino nisam upoznat sa Velefarmom. Gde se nalazi, tj. kakav prevoz ide tamo?Mogao bih i ja da popunim ekipu samo jel ovaj sad prvi utorak ili onaj tamo? + pitanje iz quota
Vasilij Zajcev Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Meni odgovara u principu, jedino nisam upoznat sa Velefarmom. Gde se nalazi, tj. kakav prevoz ide tamo?Napisao sam vec - Kumodraz 2, mislim neka 37ica ide...ja autom odvalim Vojvode Stepe do kraja, pa jos 2km odprilike ...sa desne strane se vidi hala lepo, sa parkingom. Mogu da raspitam sutra preciznije za prevoz, a mozemo i da se kombinujemo u auto. Dakle:Srdjann, BGhost, Kovik, ti i moja malenkost mozemo. T-mac? (u slucaju nekog eskapizma zamisliti crno belu istocnu tribinu koja ti skandira: Pi cki ce, lala la la la... :) ) ...ja sam sad dosao odozgo i svaka me kost boli, a hocu da djuskamo prekosutra, ajde bre...nemoj da se smaramo!
Zli Gli Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 (edited) Nas je veceras bilo 16,jednom cak i 20 a neki prosek je 12-14. Jebote,kad citam ove pregovore,dodje mi da zapalim do tog Velefarma :D Edited November 11, 2007 by Zli Gli
Gonzo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Napisao sam vec - Kumodraz 2, mislim neka 37ica ide...ja autom odvalim Vojvode Stepe do kraja, pa jos 2km odprilike ...sa desne strane se vidi hala lepo, sa parkingom. Mogu da raspitam sutra preciznije za prevoz, a mozemo i da se kombinujemo u auto. Dakle:Srdjann, BGhost, Kovik, ti i moja malenkost mozemo. T-mac? (u slucaju nekog eskapizma zamisliti crno belu istocnu tribinu koja ti skandira: Pi cki ce, lala la la la... :) ) ...ja sam sad dosao odozgo i svaka me kost boli, a hocu da djuskamo prekosutra, ajde bre...nemoj da se smaramo!39-ka. kretala nekoć iz birčaninove, ne znam jel još tako.
srdjann Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Budući da idem sa Novog Beograda, a nemam 1 auto, ja bih rado da se iskombinujem da se nekome uvalim u isti... :D
srdjann Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Samo da utanačimo - nije u pitanju ovaj utorak (sutra) već sledeći, jerbo ja sutra nisam ni u Beogradu... :DI da, evo (ponovo) se prijavljujem za prevoz :)
Vasilij Zajcev Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 nije u pitanju ovaj utorak (sutra) već sledeći, jerbo ja sutra nisam ni u Beogradu... :D
srdjann Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 (edited) Pa yebogabog, to da sutra nisam tu sam napisao još pre pet dana...Kada si napisao sledeći utorak mislio sam da referiraš na 20. a ne na 13... :( Edited November 12, 2007 by srdjann
Recommended Posts