Jump to content
IGNORED

Forumaski basket

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted

Sramota me da priznam da se cuvam za tebe. Al' odavno te nema, pa se nekad zaboravim malko...

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

325

• Venom

285

• pacey defender

254

• Vasilij Zajcev

236

Posted

Zajcev ne dolazi dok mu Djilas ne uplati 2 milke s leshnicima za trecu stipendiju.

Posted

soon, baby, soon... sredinom jula mi istice ta famozna godina od srdzerija, mada bih treba da izbegavam beton generalno. mozemo da se znojimo u uslovima sale u Avgustu, goli do pojasa...

Posted

Mmmmmmmmmm...

Posted

aj na pm, znas da ne smem mnogo ovde zbog Kovika

Posted

delija razbio, u poslednjem basketu je dao 5-6 trojki.barry sjajan :).goofs dobar, cenim da moze bolje.ostali standardno dobri, a ja blagi uzas :isuse: mge me hejtovao :unsure:

Posted
mge me hejtovao :unsure:
gay. pusti
Posted
ja blagi uzas :isuse:
onaj ulaz i kos uz faul je bio za spice!!
Posted (edited)

Sise, vraćam se sledećeg vikenda rejuvenated, i jak od droge. Ugasili ste, na čelu sa ovim Zajcevom koji se krije iza izmišljene povrede već 'dinu ipo.edit: novo pravilo - no blood, no faul.

Edited by kovik
Posted (edited)

Prvo da se zahvalim mary mary i pejsiju na komplimentima ali moram da priznam da sam odigrao iznadprosecno u subotu mary mary super igra, jos malo da udje u formu i bice najpozeljniji saigrac na forumskom basketu :) pejsi sjajan saigrac, odlicno se otvara i neugodan za cuvanje zbog svoje ubitacne levice sa poludistance :thumbsup: goofs za mene nije iznenadjenje jer samo igrali zajedno i na proslom basketu i opet dokazao svoj kvalitet ducca nezaustavljiv u reketu i cini mi se da je na jednom basketu sam dao preko 15 poena za svoju ekipu, ima sjajan fadeaway koji je nemoguce zaustavitiMachineGun ponovo pokazao da ima najbolji ulaz na drugi obruc medju forumasima cool.gif i za krajpreza delija murph.gif basketa, nije mogao da promasi trojku

Edited by BarryWhite
Posted

Mnogo ste dosadni sa tim pricama o samoj igri. Jel palo bre neko 3. poluvreme?

Posted
mary mary super igra, jos malo da udje u formu i bice najpozeljniji saigrac na forumskom basketu :)
ako ne udjem u formu bicu izbacena iz tima kao zajcev :D
Posted
Mnogo ste dosadni sa tim pricama o samoj igri. Jel palo bre neko 3. poluvreme?
malo da se hvalimo, dobro je za motivaciju
Posted

Pa bre mary, kako da ne hejtujem. Ugrozavas mi teritoriju, furunaski basket vec vonja na hetero.

Posted

Ja jos ne dobih odgovor ima li smisla da dolazim na sledecu seansu...