Teixeira Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 pitacu sutra kad budem zvao... u svakom sluchaju, 6 nikako (kontra kviz :D).
ducca Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ma kakvih 6-7 sad, ne dolazi u obzir nista pre 9 u mom slucaju
Vasilij Zajcev Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 valda vise volite mene nego duccu
ducca Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 ti si izbaskuzirao prosli basket, na tankom si ledu!!!
ducca Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ajd sad, oni koji imaju tendencija ka ispaljivanju neka se odmah jave da bismo kalkulisali sa ukupnim brojem sigurnih ucesnika...
Vasilij Zajcev Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 neka ostane zabelezen dan kada se zbog Goranza, Venoma, Kovika, Ducce i Teixeire odreklo Kirilenka, Vilijamsa, Velickovica, Rejesa i Zajcevadan kad je forum ubio duh igre. kreativnos'. rados'
Milogled Bluff Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 (edited) neka ostane zabelezen dan kada se zbog Goranza, Venoma, Kovika, Ducce i Teixeire odreklo Kirilenka, Vilijamsa, Velickovica, Rejesa i Zajcevadan kad je forum ubio duh igre. kreativnos'. rados'Rece mi kolega da je Rejes povredjen. Mozda je to presudilo, imajuci u vidu nepodeljene simpatije kosarkaske publike prema njemu. Edited October 8, 2009 by Milogled Bluff
Teixeira Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ni ja ne gledam hamels vs. cook, tako da... sigurno je bolji plejof od neke prijateljske tekme reala :D
mary mary Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 (edited) i pejsija, i pejsija...i mene, i mene Edited October 8, 2009 by mary mary
Recommended Posts