Teixeira Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 chetvrtak onda. u nadi da ce biti dan bez kishe...
Vasilij Zajcev Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 ja sam u bg za manje od tri nedelje. dolazim da vas chekiram. sto posto.ma ti si gora od mene, ja bar ponekad dodjem......10 puta nosim dres za menjanje posle basketa, ti uvek ispalis
MayDay Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ma ti si gora od mene, ja bar ponekad dodjem......10 puta nosim dres za menjanje posle basketa, ti uvek ispalisnisam dolazila celo leto iz solidarnosti s tobom. sad dolazim majkemi. da stavis dezodorans, si cuo?
Vasilij Zajcev Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 nemam za dezodorans. zapracu se malo u Savi, dosta ti je
MayDay Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 pa jeste. znas ti da sam ja za daj_sta_das.
Venom Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 josh jedno zensko na nekad furunashkom basketu...
Vasilij Zajcev Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 pa jeste. znas ti da sam ja za daj_sta_das.dacu ti, a sad bezi. merymery mi je nova riba na basketu. umesto gorana, ne tebe, naravnojosh jedno zensko na nekad furunashkom basketu...pa naravno, odkad sam se ja prikljucio imamo uvecanje od 200%ona zajednicka tusiranja i pljeskanja po saigrackim guzama su bila mnogo odvratna
MayDay Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 mary mary i ja naizmenicno biramo igrace za svoje timove.
Venom Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Moze, ali morate prvo da utvrdite redosled biranja.
mary mary Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 mary mary i ja naizmenicno biramo igrace za svoje timove. super MayDay, nadam se da ce biti lepo vreme kad dodjes.trazim da prva biram, a nudim dva uzastopna biranja.
mary mary Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Moze, ali morate prvo da utvrdite redosled biranja.ja nisam ova u zelenom :o, skandal
ducca Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 (edited) samo na trenutak da prekinem ovaj KKCZtm ovde i checkiram je l se definitivno vidimo u 22h? Reko da se ovdasnji grobari ne popismane i naprasno ne budu opaljeni zrakom optimizma te ostanu pored malih ekrana svojih tv prijemnika...edit: sutra na kalisu? meni igra i cetvrtak, mada sigurno neki forumasi planiraju gledanje partizanovog blamiranja u ligi evrope. javite sta vam odgovara.Pacey stari navlakacu, sad teh videh da ovi tvoji igraju u 19h, zato se svi slozise ko iz picke sa cetvrtkom u 22... Edited October 1, 2009 by ducca
Vasilij Zajcev Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 najavljuju pljuskove veceraszene, wet t-shirt contest?
pacey defender Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 sutra ce biti kise, danas ne. tako kazu prognosticari.vidimo se u 10 ali ovog puta neka to stvarno bude 10 a ne ko prosli put. aj da pocnemo basket u 10, pa da ranije zavrsimo.
Delija67 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Jebo prognosticare. Vazi se samo ono sto Venom objavi, a Goranz aminuje. Ja sam bolestan i zelim vam prijatan basket.
Recommended Posts