mary mary Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 kakav respect doziveh iz protivnickog tabora, hvala momci (povlacim rec za Ducca sindrom :P)moj respect za Venoma, poletan, okretan, skocan, precizan , sa zadovoljstvom odigrah u istoj ekipi
Venom Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Da nisi rekla skochan mozda bi ti neko i poverovao Ne mogu u nedelju.
Venom Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Nasledice me Goranz. Chuli smo se, kaze da nema ama bash nikakva posla u nedelju i da sigurno dolazi.
ducca Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ja sam za nedelju 99% out, ali bi mi danas leglo kao budali samar. Ako ima jos takvih, nije kasno da se organizujemo, let's say - 17h?
pacey defender Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 sutra na kalisu? meni igra i cetvrtak, mada sigurno neki forumasi planiraju gledanje partizanovog blamiranja u ligi evrope. javite sta vam odgovara.
Teixeira Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 bash htedoh da predlozim isto. javite da li ste za sutra ili prekosutra, pa da zakazujem.
mary mary Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Nasledice me Goranz. Chuli smo se, kaze da nema ama bash nikakva posla u nedelju i da sigurno dolazi.goranz je potpisao neki extra ugovor ja sam za basket, svejedno sreda ili cetvrtak
Teixeira Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 chek polako, da vidimo da li nekome mozda odgovara vishe sreda...
MayDay Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ja sam u bg za manje od tri nedelje. dolazim da vas chekiram. sto posto.
Recommended Posts