September 11, 200915 yr Solidan basket, Delija pored uobicajene sjajne defanzivne partije pruzio i odlicnu igru u napadu i potpuno nadigrao Teixeiru... ostali suvi prosek.
September 11, 200915 yr Kališ. I ada.Ae prijave.Svaka cast Deliji, ali ipak najzapazeniji na terenu bio je Kovik. 10 rampi u jednoj partiji tesko ce neko nadmasiti sa ovog foruma
September 11, 200915 yr Ja se izvinjajem sto sam ispalio, dosao sam kasno sa posla i bio previse umoran. Nadam se da cu ispostovati dogovor za vikend, ako ga bude.
September 11, 200915 yr Author Svaka cast Deliji, ali ipak najzapazeniji na terenu bio je Kovik. 10 rampi u jednoj partiji tesko ce neko nadmasiti sa ovog forumaa da pomenes moj superiorni povratak ja iz igre nisam kucao ni pre operacije, ali me je Kovik izgleda iziritirao onim "Not in my house" forama
September 11, 200915 yr tvoje bravure sam okacio na youtube, nisam hteo da pominjem ovde, cekam spontane reakcije...
September 11, 200915 yr ja bih mogao u nedelju. u subotu se navija iz fotelje i to u neko doba kada se inace igra basket, pa bih stoga licitirao ako dozvolite za nedeljicu u 17. forumasi neka ocekuju 1 kvalitetan pbp meteo uslova.
September 11, 200915 yr Sutra zeni se, PPP znak vec nosi na reveru, basket mu je ostao na leru, na termin od sada uvek stize kasno, ima li jos nesto da nije jasno...