Goranz Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Solidan basket, Delija pored uobicajene sjajne defanzivne partije pruzio i odlicnu igru u napadu i potpuno nadigrao Teixeiru... ostali suvi prosek.
ducca Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Kališ. I ada.Ae prijave.Svaka cast Deliji, ali ipak najzapazeniji na terenu bio je Kovik. 10 rampi u jednoj partiji tesko ce neko nadmasiti sa ovog foruma
RoccoBArocco Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ja se izvinjajem sto sam ispalio, dosao sam kasno sa posla i bio previse umoran. Nadam se da cu ispostovati dogovor za vikend, ako ga bude.
Vasilij Zajcev Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Svaka cast Deliji, ali ipak najzapazeniji na terenu bio je Kovik. 10 rampi u jednoj partiji tesko ce neko nadmasiti sa ovog forumaa da pomenes moj superiorni povratak ja iz igre nisam kucao ni pre operacije, ali me je Kovik izgleda iziritirao onim "Not in my house" forama
ducca Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 tvoje bravure sam okacio na youtube, nisam hteo da pominjem ovde, cekam spontane reakcije...
pacey defender Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ja bih mogao u nedelju. u subotu se navija iz fotelje i to u neko doba kada se inace igra basket, pa bih stoga licitirao ako dozvolite za nedeljicu u 17. forumasi neka ocekuju 1 kvalitetan pbp meteo uslova.
MachineGunEtiquette Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 u neđelju svadba mi je, igrati se mora
pacey defender Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 u neđelju svadba mi je, igrati se moračekaj, ne razumem. đipaš ili igraš?
Goranz Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Sutra zeni se, PPP znak vec nosi na reveru, basket mu je ostao na leru, na termin od sada uvek stize kasno, ima li jos nesto da nije jasno...
Goranz Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ... dok dranata lurkuje ovaj topik strasno.
Recommended Posts