RoccoBArocco Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ako ne zabodem na poslu dolazim najverovatnije.
mary mary Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 ja se prijavljujem za subotu :)lepo igrajte, kucajte i sutirajte trojke, sve sto vec znate
Vasilij Zajcev Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 a taman sam hteo da iznenadim nenajavljen :goranz:
ducca Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 (edited) Cekajte, pa kako nas ima? (Venome ispalo)...Kovik, Machine, Teixeira, Pacey, Zajcev i myself. To je pet i po...Rocco questionable...God damn!!!Zajceve nemoj da se igras da ne dodjes Edited September 10, 2009 by ducca
Vasilij Zajcev Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 necu (se) igrati, docicu cuozbiljno: ne smem jos da rizikujem, mislio sam da svrnem onako. da vas gledam ili sa ovom smizlom duel da podelim...bice vas svakako, uvek dodje neko neprijavljen
Teixeira Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 (edited) Cekajte, pa kako nas ima? (Venome ispalo)...Kovik, Machine, Teixeira, Pacey, Zajcev i myself. To je pet i po...Rocco questionable...God damn!!!Zajceve nemoj da se igras da ne dodjes dolaze goran i baltazar, ne brini. Edited September 10, 2009 by Teixeira
mary mary Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 kakva ispala :o , da sam znala da dolaze zajcev, delija i goranz pa da se naigram protiv njih :D, a ne kao prosli put protiv venoma, pa ispadam luzer
mary mary Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 necu (se) igrati, docicu cuozbiljno: ne smem jos da rizikujem, mislio sam da svrnem onako. da vas gledam ili sa ovom smizlom duel da podelim...bice vas svakako, uvek dodje neko neprijavljennemoj da te nema, svraticu
Recommended Posts