Venom Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Sonics, Goranz, mary mary, Venom, kovik, Rocco - to je to.
ducca Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 cekajte, pa je l to dogadjaj zatvorenog tipa ili bi jos neki zsalutali forumas mogao u neko gluvo doba noci da se ipak provuce pored obezbedjenja?i sto niste racunali vasilija, covek rekao da dolazi ako dodje i mary...pravda za zajceva!
RoccoBArocco Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Pa cekaj, kako sad veceras, ja sam razumeo sutra. Veceras nema sanse da dodjem :(
Vasilij Zajcev Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 i sto niste racunali vasilija, covek rekao da dolazi ako dodje i mary...pravda za zajceva! zato sto su ljubomorne drkadzije. sad nek uhvate jedan drugog za falus pa igraju kozaracko oko mary mary. sva cetvorica :D (sin mi se razboleo prvi put u zivotu, cuvam mir u kuci; mozda bih mogao i da dodjem ali rizikujemo pojavljivanje histericne zene na zidinama koja ce mi baciti bebu u sred sketa)
mary mary Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 tesko je odloziti manikire, pedikire, farbanje, depilacije,... jedino zajcev ima opravdan razlog :D
mary mary Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 svi su dobro igrali, moji saigraci , protivnici solidni ja katastrofa, ucinak nula, dovela publiku, tukla se. ako posle ovih incidenata zadrzim mesto u timu bice dobro.odoh na posao da iskalim bes
Vasilij Zajcev Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 a trece poluvreme trajalo do 7?
teacher Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 svi su dobro igrali, moji saigraci , protivnici solidni ja katastrofa, ucinak nula, dovela publiku, tukla se. ako posle ovih incidenata zadrzim mesto u timu bice dobro.odoh na posao da iskalim bes Lako ti je tući Goranza, ajde udari na nekog ravnog sebi... <_<
Goranz Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Mislim da ovde sledi gradjanska tuzba, ta dva izbijena zuba ne mogu da prebolim...
Recommended Posts