Goranz Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Za Kalis uvek ista prica : svi bi da igraju samo dok se ne sredi termin, a onda nalecu neodlozne obaveze.
ducca Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Jbg, petak uvece u 22h je utopija, a cetvrtak koliko toliko realniji... Tipujem da bi period nedelja-sreda bilo koje vece bio popunjen sigurno. Whatever...Ada se podrazumeva svakog vikenda...e sad da li ce nas biti dovoljno to je pitanje. Tradicionalan termin, tradicionalna okupljanja ali i tradicionalna odlaganja...
Venom Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ja igram ovaj chetvrtak. Ako treba i sam :). Zar nas nema 6 ?
Teixeira Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 u nadi da bi baltazar doshao, ima nas valjda 6. dogovorite se do vecheras koliko bi vas igralo sutra, pa da zakazujem...btw, ja cu malo kasniti, imam jedan (brzi) fudbalski draft sutra u 21 :D
Goranz Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Gde su ti Masari u vidu Rocca, pejsija, Zajceva, Zidana itd...
Teixeira Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 a ne razumem ni poentu ade vikendom... zar nije bolje igrati uveche na dobrom terenu, nego po betonu na 45 stepeni? mislim, za ovaj vikend ce i tako izgleda kisha, pa nije ni bitno, ali inache...
ducca Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ima ada svoje chari, subota je sveti termin...ja i dalje 50-50. Javljam sutra tokom dana ima li me...
mary mary Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ništa, marymary, čujemo se ti i ja za jednu 1-na-1 sesiju... Vi ostali ste woolve™.1. donosim ohladjeni pelinkovac ;) 2. izgleda da nisu :)
Goranz Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 (edited) Da. Mogao bi da dodje i legendarni Flegminjo, koji je postao legendaran bas po tom cuvenom pitanju "Je li, ka'cemo da opicimo neki sket?"... Edited September 3, 2009 by Goranz
Teixeira Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ko to nije postao legendaran po tom pitanju? "ajde basket, kalish, samo zovite, dolazim sigurno" i slichno. ima li nekoga ko u poslednjih 5-6 godina nije najavio svoj dolazak slichnom rechenicom pre nego shto bi ispalio u 4 od 5 puta?
MachineGunEtiquette Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 (edited) Ima. Edited September 3, 2009 by MachineGunEtiquette
Teixeira Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 prichao sam o kalishu, za to josh nisi imao prilike :D
Recommended Posts