September 1, 200915 yr kalemegdan - chetvrtak ili petak od 22 sata. javite koji dan vam vishe odgovara, pa da zakazem.zajcev, ustaj iz mrtvih. Edited September 1, 200915 yr by Teixeira
September 1, 200915 yr Author vulvo, proluftiraj vugla noc pred ispit zajcev, ustaj iz mrtvih.mogu ali bas rekreativno, nista kucanja i rampe u Dunav; evo ovu smizlu da cuvam
September 1, 200915 yr huh...moze sreda? :P Aj neka bude onda cetvrtak, ali ovaj cetvrtak ne obecavam nista, postoje neki planovi od ranije. Ali bi bas dobro dosao 1 vecernji termin.
September 1, 200915 yr huh...moze sreda? :P Aj neka bude onda cetvrtak, ali ovaj cetvrtak ne obecavam nista, postoje neki planovi od ranije. Ali bi bas dobro dosao 1 vecernji termin.lako cemo mi dogovoriti i sledeci, ali sam mislio ovaj chisto zbog toga shto sam video da ce do vikenda biti lepo vreme, a za dalje nema pojma.
September 1, 200915 yr vidim zajcev me upisao. hvala, zlatan si E junačino, na ženu si udarila.ooooo boze, pa svi mi smo zene Zdravo žene™, zdravo mary mary
September 1, 200915 yr Author vidim zajcev me upisao. hvala, zlatan sinema na cemu, pored mene zena treba samo da se opusti; sve ja radim -_-
September 1, 200915 yr mogu ali bas rekreativno, nista kucanja i rampe u Dunav; evo ovu smizlu da cuvam wicked.gifBolje mojne, moraćeš da krpiš i zglobove... Ja sam za oba termina.
September 1, 200915 yr Ja sam za oba termina.nazalost, malo nas je izgleda... goran isto reche da bi igrao, ali opet beda. po svemu sudeci, za kalish nam ostaje da se nadamo lepom vremenu sledece nedelje.
September 1, 200915 yr ništa, marymary, čujemo se ti i ja za jednu 1-na-1 sesiju... Vi ostali ste woolve™.
September 1, 200915 yr ivane, nemoj da palis ljude. na kalisu nema basketa jer zvezda vise ne iznajmljuje terene. nego, jel neko raspolozen za basket sad za vikend na adi?