TheBigFlegma Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 to nije tacnoigrala sam ledjima na deliju67 ;)E junačino, na ženu si udarila.
Teixeira Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 (edited) kalemegdan - chetvrtak ili petak od 22 sata. javite koji dan vam vishe odgovara, pa da zakazem.zajcev, ustaj iz mrtvih. Edited September 1, 2009 by Teixeira
pacey defender Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 u petak ispit. a onda van grada. propustam.
Vasilij Zajcev Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 vulvo, proluftiraj vugla noc pred ispit zajcev, ustaj iz mrtvih.mogu ali bas rekreativno, nista kucanja i rampe u Dunav; evo ovu smizlu da cuvam
ducca Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 huh...moze sreda? :P Aj neka bude onda cetvrtak, ali ovaj cetvrtak ne obecavam nista, postoje neki planovi od ranije. Ali bi bas dobro dosao 1 vecernji termin.
Teixeira Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 huh...moze sreda? :P Aj neka bude onda cetvrtak, ali ovaj cetvrtak ne obecavam nista, postoje neki planovi od ranije. Ali bi bas dobro dosao 1 vecernji termin.lako cemo mi dogovoriti i sledeci, ali sam mislio ovaj chisto zbog toga shto sam video da ce do vikenda biti lepo vreme, a za dalje nema pojma.
mary mary Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 vidim zajcev me upisao. hvala, zlatan si E junačino, na ženu si udarila.ooooo boze, pa svi mi smo zene Zdravo žene™, zdravo mary mary
Vasilij Zajcev Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 vidim zajcev me upisao. hvala, zlatan sinema na cemu, pored mene zena treba samo da se opusti; sve ja radim -_-
kovik Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 mogu ali bas rekreativno, nista kucanja i rampe u Dunav; evo ovu smizlu da cuvam wicked.gifBolje mojne, moraćeš da krpiš i zglobove... Ja sam za oba termina.
Teixeira Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ja sam za oba termina.nazalost, malo nas je izgleda... goran isto reche da bi igrao, ali opet beda. po svemu sudeci, za kalish nam ostaje da se nadamo lepom vremenu sledece nedelje.
MachineGunEtiquette Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Javlja mi se da će nas sledeće nedelje biti bar 10...
kovik Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ništa, marymary, čujemo se ti i ja za jednu 1-na-1 sesiju... Vi ostali ste woolve™.
Lloyd Wyman Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ivane, nemoj da palis ljude. na kalisu nema basketa jer zvezda vise ne iznajmljuje terene. nego, jel neko raspolozen za basket sad za vikend na adi?
Recommended Posts