RoccoBArocco Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Dolaim i ja, samo sa zenama ne igram ni u istoj ekipi, a ni protiv.
Goranz Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ne bi bilo lose da se doticnoj mary mary uradi test pre pocetka basketa, kako ova plemenita manifestacija ne bi dobila svoju aferu Caster Semenya...
Vasilij Zajcev Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Kovik na ledja. ako izdrzi, musko je
Goranz Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Solidan basket. Mary mary fenomenalno igrala dok je Preza nije stavio u dzep i jos jednom pokazao zasto nosi laskavo priznanje najboljeg defanzivca foruma. Ostali manje-vise dobri, sem Kovika, koji je pokazao nivo sebicluka i gramzivosti kakav nije vidjen jos od vremena HotShota. Retko beskoristan balvan, da nije bilo Preze i mene, nasa ekipa ne bi prelazila 10 poena po basketu. Ma...
RoccoBArocco Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Solidan basket. Mary mary fenomenalno igrala dok je Preza nije stavio u dzep i jos jednom pokazao zasto nosi laskavo priznanje najboljeg defanzivca foruma. Ostali manje-vise dobri, sem Kovika, koji je pokazao nivo sebicluka i gramzivosti kakav nije vidjen jos od vremena HotShota. Retko beskoristan balvan, da nije bilo Preze i mene, nasa ekipa ne bi prelazila 10 poena po basketu. Ma...Plasim se da je ova konstatacija krajnje pogresna, pa mozda i zlonamerna, s'obzirom da je dominacija jedne ekipe bila toliko evidentna, da je meni u trecoj partiji koju smo dobili za redom vec bilo neprijatno. Pacey, machinegun, Rocco :kralj: ADE!!!
mary mary Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 niste u pravubio buljuk forumasica istog pola, i dve forumasice suprotnog pola najjaci utisak, pacey napredovao
RoccoBArocco Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Mislim da pacey cak i nije bio toliko precizan koliko ume da bude. Secam se onog basketa in the hood kod zaiceva, kada ovaj momak vizljaste gradje i meke ruke, jednostavno nije umeo da promasi :)
RoccoBArocco Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ljudi ajmo veceras do Alasa na basket. Lepo je vreme, mislim da bi oko 8 bilo idealno?
ducca Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 huh...ja sam raspolozen ali i limitiran obavezama tako da su sanse minimalne da se pojavim...jbg
RoccoBArocco Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Samo da informisem zagrizene forumaske basketase. Bejah sinoc u Alasu i mogu da kazem da je pravo dobro za igranje basketa tamo, nema nikoga, rade reflektori, jedino sto je prljav teren, ali jedna dobra kisa ce to da sredi+grobarima moze da paše jer su u skolskom uradili veliki grafit:Dorćol navija za Partizan; no od takvog kraja bolje se nije ni moglo ocekivati.Eto, cisto da znate da imamo sasvim pristojan teren u gradu na kom mozemo da pikamo basket, za dzabe, tokom nedelje i to uvece.
ducca Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ja sam za, samo da se usaglasimo na vreme...i ne pre 8 - pola 9
ducca Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Subota approaching... Playin?Ja bih malo ranije, pola 5 - 5? Jes da je toplo ali necemo bas umreti od popodnevnog sunca...Imam neke obaveze posle pa mi je pola 6 vec malo docno...
Recommended Posts