Jump to content
IGNORED

Forumaski basket

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted

Dolaim i ja, samo sa zenama ne igram ni u istoj ekipi, a ni protiv.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

325

• Venom

285

• pacey defender

254

• Vasilij Zajcev

236

Posted

pa sa mnom si igro, segsisto

Posted

Ne bi bilo lose da se doticnoj mary mary uradi test pre pocetka basketa, kako ova plemenita manifestacija ne bi dobila svoju aferu Caster Semenya...

Posted

Kovik na ledja. ako izdrzi, musko je

Posted

Solidan basket. Mary mary fenomenalno igrala dok je Preza nije stavio u dzep i jos jednom pokazao zasto nosi laskavo priznanje najboljeg defanzivca foruma. Ostali manje-vise dobri, sem Kovika, koji je pokazao nivo sebicluka i gramzivosti kakav nije vidjen jos od vremena HotShota. Retko beskoristan balvan, da nije bilo Preze i mene, nasa ekipa ne bi prelazila 10 poena po basketu. Ma...

Posted
Solidan basket. Mary mary fenomenalno igrala dok je Preza nije stavio u dzep i jos jednom pokazao zasto nosi laskavo priznanje najboljeg defanzivca foruma. Ostali manje-vise dobri, sem Kovika, koji je pokazao nivo sebicluka i gramzivosti kakav nije vidjen jos od vremena HotShota. Retko beskoristan balvan, da nije bilo Preze i mene, nasa ekipa ne bi prelazila 10 poena po basketu. Ma...
Plasim se da je ova konstatacija krajnje pogresna, pa mozda i zlonamerna, s'obzirom da je dominacija jedne ekipe bila toliko evidentna, da je meni u trecoj partiji koju smo dobili za redom vec bilo neprijatno. Pacey, machinegun, Rocco :kralj::kralj: :kralj: ADE!!!
Posted

niste u pravubio buljuk forumasica istog pola, i dve forumasice suprotnog pola cool.gif najjaci utisak, pacey napredovao

Posted

Mislim da pacey cak i nije bio toliko precizan koliko ume da bude. Secam se onog basketa in the hood kod zaiceva, kada ovaj momak vizljaste gradje i meke ruke, jednostavno nije umeo da promasi :)

Posted

Ljudi ajmo veceras do Alasa na basket. Lepo je vreme, mislim da bi oko 8 bilo idealno?

Posted

huh...ja sam raspolozen ali i limitiran obavezama tako da su sanse minimalne da se pojavim...jbg

Posted

Samo da informisem zagrizene forumaske basketase. Bejah sinoc u Alasu i mogu da kazem da je pravo dobro za igranje basketa tamo, nema nikoga, rade reflektori, jedino sto je prljav teren, ali jedna dobra kisa ce to da sredi+grobarima moze da paše jer su u skolskom uradili veliki grafit:Dorćol navija za Partizan; no od takvog kraja bolje se nije ni moglo ocekivati.Eto, cisto da znate da imamo sasvim pristojan teren u gradu na kom mozemo da pikamo basket, za dzabe, tokom nedelje i to uvece.

Posted

Ja sam za, samo da se usaglasimo na vreme...i ne pre 8 - pola 9

Posted

Subota approaching... Playin?Ja bih malo ranije, pola 5 - 5? Jes da je toplo ali necemo bas umreti od popodnevnog sunca...Imam neke obaveze posle pa mi je pola 6 vec malo docno...