August 20, 200915 yr Author A indikativno je i kako su forumasice suprotnog pola pocele da se pojavljuju otkad je Zaitsev van stroia.kao i da vi, forumasice istoga pola, likujete zbog mene van stroja (jbt, cak se i rimuje :D )
August 20, 200915 yr I kovik bi. I ja bih. A ko će mrežicu da donese i metne, ako Venom ne uzmogne? :o
August 20, 200915 yr I ja bih igrao ako se u dovoljnoj meri oporavim od lakse povrede zadobijene na forumaskom fudbalu.
August 20, 200915 yr nemoj prezo, pa da se posle nesto nedajboze iskomplikuje s povredom :P elem, I'm in u subotu Edited August 20, 200915 yr by ducca
August 20, 200915 yr prijavljujem se i ja, forumasica sam, samo ne znam kog sam pola, istog ili suprotnog jel se nalazimo kod koseva ili kod kamenja?nadam se da ce biti basketa, posto je venom kljucna karika, pa da ne bude kao prosle subote
August 21, 200915 yr Author venom kljucna karikae moj Gorane,sta smo docekali!jebala te pekara, pivo i zena, da te jebala pekara, pivo i zena!tvoj,v.
August 21, 200915 yr Mogu da donesem mrezicu, mada bi to bilo bolje vecheras, ali nema shanse... neodlozne obaveze.
August 21, 200915 yr Svejedno, sutra u pola 6 se vidimo.A mozda se i jos neko nakani da se pojavi i popuni broj...
August 21, 200915 yr predlažem okupljanje u pola 6 i otpočinjanje košarkaške igre tek u 17:56, obzirom da će najviša dnevna biti 33 stepena gospodina celzijusa. Dakle, 1 intenzivan basket nam sledi, obzirom da se tičer i marvin nisu otvorili za mobilne reflektore, pa da igramo i nakon pola 8.