Jump to content

Forumaski basket

Featured Replies

Doci ce mozda i Rocco. Yes we can :).

jeeeeee!vimos!

Danas sam postavio nove standarde forumskog basketa: na vec postojece plave pertle na crveno-belim patikama, dodao sam sive charape, svetlo svetlo plavi shorts i belo-sharenu majicu.

Danas sam postavio nove standarde forumskog basketa: na vec postojece plave pertle na crveno-belim patikama
da li je ovo znak da treba da ti poruchujem nove patike? :D

propustila sam, ali sad znam sta je forumaski basket :D

Danas sam postavio nove standarde forumskog basketa: na vec postojece plave pertle na crveno-belim patikama, dodao sam sive charape, svetlo svetlo plavi shorts i belo-sharenu majicu.
nadam se da to nije lose uticalo na tvoj mekani, precizni sut sa poludistance
p.s. uzo ja loptu juče; gumena, doduše, al neloša
nasla sam extra loptu, samo treba pumpa. pa ako neko ima neka ponese sledeci put
nadam se da to nije lose uticalo na tvoj mekani, precizni sut sa poludistance
Dekoncentrisalo je moje protivnike, tako da su me slabije chuvali, tj. bio sam josh bolji :P.
Dekoncentrisalo je moje protivnike, tako da su me slabije chuvali, tj. bio sam josh bolji :P.
sjajna taktika, jos ako te nisu komarci izujedali :lol:

Zdravo žene™, zdravo mary mary, doktori su me clearovali za weekend (mada su sinusi neizlečivi™).

Vidim da ce neko jos nesto i da smuva na ovom forumaskom basketu :D

Zbog toga je manifestacija i ustanovljena :naughty:

Edited by kovik

A indikativno je i kako su forumasice suprotnog pola pocele da se pojavljuju otkad je Zaitsev van stroia.

Ženska ljubomora.

A indikativno je i kako su forumasice suprotnog pola pocele da se pojavljuju otkad je Zaitsev van stroia.
pwn3333333333d :lol:Moj dolazak u subotu je pod upitnikom.