Jump to content

Forumaski basket

Featured Replies

I Goranz koji "ne dolazi"....Zinedine, sta je s tobom?ja sam na adi svejedno, nosim torbu sa patikama pa se onda valjda i vidimo, samo i dalje nije dogovoreno kad...vidim prosla subota bese pola 6, neka bude tako i sad.

Bez Paceya.Ja bih dosao ako nas bude bar 4 i naravno ako imamo loptu+mrezicu - koje su kod Venoma, ako se ne varam.

Edited by MachineGunEtiquette

• Author

kakvi ste, ko srska mobilizacija 1914...zene, deca, sta je sledece, mi invalidi?

jbg, ako se situacija naglo ne poboljsa mislim da nema svrhe.Ajde sutra u pola 6 onda?

Ajde... Venome?

Moze, ali bi mi stvarno vishe odgovaralo u 5.

Jer se igra danas?

Aj u 5. Javljajtse ostali!p.s. uzo ja loptu juče; gumena, doduše, al neloša

Jbm mu mater, ja imam neku guzvu danas oko 7-8, ne znam ni sam shta mi je chiniti... igra mi se, ali mi se onda ne jurca preko celog grada smrdljiv i znojav.

Pa aj odlučivaj, ne drž nas u neizvesnosti. Nama si dobar, jebiga, i smrdljiv i znojav.

5 je ok

Pa dobro, ajde, mozemo par basketa, pa ja onda pichim negde oko 7. Ako nas ima :D.

Brao! Pa evo nas 4.Oš ti zvat pejsija? Mogu i ja.mary mary, ako vidiš na vreme i uzmogneš, a ti dođi u 5 na Adu.Vidte i sa Zinedinom i eto, kuš bolje...

A i Kovik bi moga da izbaci malo vajrus kroz znojne zlezde, provereno najefikasniji metod

pacey ne moze. Ja cu biti tamo, pa ili otpikamo 2 na 2 par puta ili se dogovorimo josh s nekim...