Jump to content
IGNORED

Forumaski basket

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted

I Goranz koji "ne dolazi"....Zinedine, sta je s tobom?ja sam na adi svejedno, nosim torbu sa patikama pa se onda valjda i vidimo, samo i dalje nije dogovoreno kad...vidim prosla subota bese pola 6, neka bude tako i sad.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

325

• Venom

285

• pacey defender

254

• Vasilij Zajcev

236

Posted (edited)

Bez Paceya.Ja bih dosao ako nas bude bar 4 i naravno ako imamo loptu+mrezicu - koje su kod Venoma, ako se ne varam.

Edited by MachineGunEtiquette
Posted

kakvi ste, ko srska mobilizacija 1914...zene, deca, sta je sledece, mi invalidi?

Posted

jbg, ako se situacija naglo ne poboljsa mislim da nema svrhe.Ajde sutra u pola 6 onda?

Posted

Ajde... Venome?

Posted

Moze, ali bi mi stvarno vishe odgovaralo u 5.

Posted

Aj u 5. Javljajtse ostali!p.s. uzo ja loptu juče; gumena, doduše, al neloša

Posted

Jbm mu mater, ja imam neku guzvu danas oko 7-8, ne znam ni sam shta mi je chiniti... igra mi se, ali mi se onda ne jurca preko celog grada smrdljiv i znojav.

Posted

Pa aj odlučivaj, ne drž nas u neizvesnosti. Nama si dobar, jebiga, i smrdljiv i znojav.

Posted

Pa dobro, ajde, mozemo par basketa, pa ja onda pichim negde oko 7. Ako nas ima :D.

Posted

Brao! Pa evo nas 4.Oš ti zvat pejsija? Mogu i ja.mary mary, ako vidiš na vreme i uzmogneš, a ti dođi u 5 na Adu.Vidte i sa Zinedinom i eto, kuš bolje...

Posted

A i Kovik bi moga da izbaci malo vajrus kroz znojne zlezde, provereno najefikasniji metod

Posted

pacey ne moze. Ja cu biti tamo, pa ili otpikamo 2 na 2 par puta ili se dogovorimo josh s nekim...