Teixeira Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ima li zainteresovanih za sutra? Ja da, za sada, ali vrlo lako moze da se desi da ne mogu. No, ipak...jesi zvao kalish da vidish moze li se? sad je idealno vreme za to uveche.
Teixeira Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Zar se neshto promenilo?shta znam, imaju kosheve odavno, mozda se sada izdaju...
ducca Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ima li zainteresovanih za sutra? Ja da, za sada, ali vrlo lako moze da se desi da ne mogu. No, ipak...1. Venom2. pacey (javio mi telefonom)Ova tvoja definicija vazi i za mene...pa eto, neka bude 4 za sada
kovik Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Sori, ja adolazim i ovog vikenda, navukao sam neki varjus.A i blam me da igram sa ženama ljudima koji igraju sa ženama.
MachineGunEtiquette Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Žeeeeneeeeeeeeeee, poomagaajteeeee!
mary mary Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 pacey, machine, ducca, nn lice i ja. pet komada ako sam dobro sracunala
Recommended Posts