March 16, 201114 yr četvorka će biti baš dobra, ako je suditi po rc koji sam instalirao, po prvi put da reklamiranje bržeg učitavanja stranica zaista odgovara stvarnosti :)Ja tu brzinu uvek proveravam kad svi add-on-ovi postanu kompatibilni i mogu da se ucitaju pa onda merim...
March 19, 201114 yr da li postoji nacin da se bekapuju add-on-ovi? Za bookmark su lepo resili problem, a za add-on-ove ne mogu da provalim.
March 19, 201114 yr da li postoji nacin da se bekapuju add-on-ovi? Za bookmark su lepo resili problem, a za add-on-ove ne mogu da provalim. Bekapiraj cijeli profil.
March 22, 201114 yr Eto i mene. Hvala Rodjeru. Kao i Opera, Chrome kopija sto se tice UI-a i takodje ne toliko prepoznatljiva i upecatljiva. No dobro, to i nije najbitnije.
March 22, 201114 yr Prelaskom sa 3 na 4 Bookmarks Toolbar je postao tesan :D8 bookmark-ova sada ne moze da stane.Any ideas?
March 22, 201114 yr All-in-One SidebarEdit: Pomislih koliki sam idiot, a onda videh da radi i sa 4.0. Edited March 22, 201114 yr by zorglub
March 23, 201114 yr Author Lisica 4 primetno brža. Sviđa mi se.Inače, koristio sam isključivo Chrome petnaestak dana testa radi.Zaključak - Firefox i dalje rula.Ne vidim nikakvu značajnu prednost Chroma da bi se odrekao odličnog browsera na koji sam navikao.A puno stvari mi smeta.
March 23, 201114 yr A jel ima Chrome nesto kao Ad block u Firefoxu? Odlican mi je ali na Haxballu ima ona jedna reklama koja zauzima cetvrtinu strane pa me to nervira.
March 23, 201114 yr A jel ima Chrome nesto kao Ad block u Firefoxu? Odlican mi je ali na Haxballu ima ona jedna reklama koja zauzima cetvrtinu strane pa me to nervira.ima naravno. što pitaš forum. pitaj google.
March 23, 201114 yr A jel ima neka ekstenzija za upload slika? Imagebot je prosvirao odavno, a sa cetvorkom ne radi Imageshack toolbar. Dakle, samo dugme kojim se otvori prozorcic "open file" i nakon zavrsetka se u novom tabu pojave linkovi. Ne right click, context menu, itd.