Frank Pembleton Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 četvorka će biti baš dobra, ako je suditi po rc koji sam instalirao, po prvi put da reklamiranje bržeg učitavanja stranica zaista odgovara stvarnosti :)Ja tu brzinu uvek proveravam kad svi add-on-ovi postanu kompatibilni i mogu da se ucitaju pa onda merim...
Milosh76 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 da li postoji nacin da se bekapuju add-on-ovi? Za bookmark su lepo resili problem, a za add-on-ove ne mogu da provalim.
Roger Sanchez Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 da li postoji nacin da se bekapuju add-on-ovi? Za bookmark su lepo resili problem, a za add-on-ove ne mogu da provalim. Bekapiraj cijeli profil.
Venom Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Eto i mene. Hvala Rodjeru. Kao i Opera, Chrome kopija sto se tice UI-a i takodje ne toliko prepoznatljiva i upecatljiva. No dobro, to i nije najbitnije.
jms_uk Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Prelaskom sa 3 na 4 Bookmarks Toolbar je postao tesan :D8 bookmark-ova sada ne moze da stane.Any ideas?
zorglub Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 (edited) All-in-One SidebarEdit: Pomislih koliki sam idiot, a onda videh da radi i sa 4.0. Edited March 22, 2011 by zorglub
Idioteque Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Lisica 4 primetno brža. Sviđa mi se.Inače, koristio sam isključivo Chrome petnaestak dana testa radi.Zaključak - Firefox i dalje rula.Ne vidim nikakvu značajnu prednost Chroma da bi se odrekao odličnog browsera na koji sam navikao.A puno stvari mi smeta.
Zli Gli Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 A jel ima Chrome nesto kao Ad block u Firefoxu? Odlican mi je ali na Haxballu ima ona jedna reklama koja zauzima cetvrtinu strane pa me to nervira.
dekss Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 A jel ima Chrome nesto kao Ad block u Firefoxu? Odlican mi je ali na Haxballu ima ona jedna reklama koja zauzima cetvrtinu strane pa me to nervira.ima naravno. što pitaš forum. pitaj google.
nbg4ever Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 A jel ima neka ekstenzija za upload slika? Imagebot je prosvirao odavno, a sa cetvorkom ne radi Imageshack toolbar. Dakle, samo dugme kojim se otvori prozorcic "open file" i nakon zavrsetka se u novom tabu pojave linkovi. Ne right click, context menu, itd.
Recommended Posts