Jump to content
IGNORED

Mozilla Firefox

Idioteque

Recommended Posts

Posted

Neko ti je namestio da koristis OpenDNS u ... DNS podesavanjima! :DAko koristis XP, Control Panel -> Network Connections -> desni klik na konekciju, properties -> double click na Internet Protocol (TCP/IP) -> ili prebaci na Obtain DNS server address automatically ili ubaci u dva polja ovo sto sam ti dao u prethodnom postuWIn 7: Control Panel -> View network connections -> desni klik na konekciju, properties -> double click na Internet Protocol Version 4 -> ili prebaci na Obtain DNS server address automatically ili ubaci u dva polja ovo sto sam ti dao u prethodnom postu

• 1 month later...
Posted (edited)

Malo je haotična ova 4.0 Beta. Valjda ću se nekako snaći.edit: sviđa mi se, neću se vraćati na trojku, mada imam utisak da je malo sporija u ovoj fazi.edit_1: i da učine nešto sa 'zatamnjenjim' tabovima, crna slova na crnoj pozadini + na levoj strani njihov ružni, plavi logo na beloj pozadini.

Edited by Anonymous
Posted

Iako koristim Chrome kao difolt brauzer uporedo koristim i Firefox, mahom zbog boljeg Stumbleupon-a. Elem, moram da primetim da je 4.0 beta 7 koja je danas izasla primetno brza nego verzije pre nje. Bice ova 4-ka dobra.

• 2 months later...
Posted

Zašto nema slika na mom omiljenom sajtu? Galerije se otvaraju normalno, ali je izbor otežan u ovakvim uslovima. Može li se ovo popraviti? I kako se sačuva Bookmarks (jer Windows uskoro mora pasti)?oldvs2.jpg

• 1 month later...
Posted

poslednje vesti kazu "u martu", nema preciznog datuma jos.

Posted
Kad izlazi Firefox 4?
Nesto stalno odlazu, dovode u opasnost teskog blamiranja...
Posted
Nesto stalno odlazu, dovode u opasnost teskog blamiranja...
Kad bi IE9 imao adblock i još neke addone koje koristim, ne bih je ni čekao.
Posted

Meni se lisica podize dosta sporije nego pre nekog vremena. Ima(o) li je neko slican problem i jel to sudba il je izleciv?

Posted

i meni. i cesto se ne da izgasiti kako valja.

Posted

četvorka će biti baš dobra, ako je suditi po rc koji sam instalirao, po prvi put da reklamiranje bržeg učitavanja stranica zaista odgovara stvarnosti :)

Posted
i meni. i cesto se ne da izgasiti kako valja.
+1Chrome je brzi, ali nepouzdan (da se tako izrazim) i kad skidam fajl koji je preko 100mb koristim Mozillu, kao i kad gledam fucu preko stream-a. Ipak nekad mi pravi problem kod Turn Off-a, cesto zabaguje kad je upaljeno vise od 4-5 tabova. Sta raditi? Instalirati neku drugu verziju (3.6.14) ili bataliti?