eye of the beholder Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 a sta vam je to zoom button?retoričko pitanje
eye of the beholder Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Hmmm evo testiram FF 4 (portabl)malo su je sminkali menjali neke sitnice ...deluje brze nego 3.6 (portable) medjutim ova 4ka kod mene trenutno radi bez add-ova tako da .....
Frank Pembleton Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Hmmm evo testiram FF 4 (portabl)malo su je sminkali menjali neke sitnice ...deluje brze nego 3.6 (portable) medjutim ova 4ka kod mene trenutno radi bez add-ova tako da .....Ma moje iskustvo sa ranijim verzijama je (pogotovu kod ljudi koji imaju dosta dodataka), da su nove verzije u pocetku mnogo brze jer nisu svi dodaci instalirani....Nego jel se ova beta instalira PREKO stare?
stajkowski Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Od kada sam updateovao na verziju 3.6.6 imam problema sa YouTubeom. Lepo ucitam stranicu i krene klip ali kada kliknem na fullscreen pojavi mi se beo ekran? Ima li nekog sa sličnim iskustvom?
Jolly Roger Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Od kada sam updateovao na verziju 3.6.6 imam problema sa YouTubeom. Lepo ucitam stranicu i krene klip ali kada kliknem na fullscreen pojavi mi se beo ekran? Ima li nekog sa sličnim iskustvom?Probaj ovo: desni klik na video, settings, otčekiraj "enable hardware acceleration".
teacher Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 http://www.zdnet.com/blog/btl/firefoxs-next-big-innovation-a-new-os-like-interface/37277?tag=nl.e539sviđa mi se :)
Idioteque Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Umrla mi lisica. :( Samo izbacuje ovoi neće da mrdne šta god da kliknem.Ima li leka ili mora reinstal?
goodkat Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Jesi probao da je startuješ u Safe modu? Pa da onda odatle probaš da ubiješ to što ti pravi problem, može da se disejbluju svi dodaci i da se resetuje sve i svašta. A do safe moda se stiže kroz all programs->mozilla firefox->safe mode.
Idioteque Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Jesi probao da je startuješ u Safe modu? Pa da onda odatle probaš da ubiješ to što ti pravi problem, može da se disejbluju svi dodaci i da se resetuje sve i svašta. A do safe moda se stiže kroz all programs->mozilla firefox->safe mode. Pobio sam neke silne ekstenzije i sad radi bez problema i brže. Mislim da je Smart Bookmarks Bar pravio sranje, nebitno...Hvala!
Ryan Franco Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 molim vas!!!kako da nateram opendns pretraživač da sjaše s moje lisice? probao sam sa about:config pa u keyword url da ubacim http://www.google.com/search?q= ali džaba! i dalje otima od googla sve pretrage nakon kucanja pojma ili otprilike-adrese u url prostor.hvala puno!
Venom Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 (edited) LMGTFY: Also make sure that the value of keyword.enabled is set to TRUE. That’s it – now any query you type in the Firefox Address bar will go to Google, not OpenDNS guide.(pretpostavljam doduse da si to sve gledao u about:config)Alternativno, koristi Google DNS, umesto OpenDNS-a.8.8.8.88.8.4.4 Edited September 12, 2010 by Venom
Ryan Franco Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 (edited) LMGTFY: Also make sure that the value of keyword.enabled is set to TRUE. That’s it – now any query you type in the Firefox Address bar will go to Google, not OpenDNS guide.(pretpostavljam doduse da si to sve gledao u about:config)Naravno, to sam i izguglao, podesio i - ništa.Alternativno, koristi Google DNS, umesto OpenDNS-a.8.8.8.88.8.4.4Nemam pojma šta si mi upravo napisao ali nema veze, guglaću dalje. :DHvala u svakom slučaju. Edited September 12, 2010 by McCabe
Recommended Posts