Hamlet Strašni Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Na meku su preferences, na PC verovatno Tools>Options: tu imas podesavanja sta da otvori u novom tabu.I kod mene suалатке - опције - језичци и онда добијем ово u atacmentu
Hamlet Strašni Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 jezičci?da sam juče umro...Mislim da ih tako zovu i u lokalizovanim prozorima.
jms_uk Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Sorry - my bad - pomesao sa Safarijem [tu se pominje otvaranje novog tab-a]
jms_uk Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ima li neko predlog sta umesto Xmarks-a da se koristi? Prvenstveno da moze da se nosi sa povecim brojem, nekih ~4.5k
kovik Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 flame onZa mene je Mozilla mrtva. Više ne mogu da trpim loading time od 30 sec, maltretiranje sa sporim i glomaznim sajtovima, gušenje sa više od 5 tabova i konstantne regresije posle svakog updatea.KHTML/Webkit rula.
Venom Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Nesto kod tebe ne valja :P.Ali da je Chrome munja, jeste, i da sam ga instalirao kevi, jesam.
Jolly Roger Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ^^Mozilla Firefox 3.6 FinalZa sada su utisci sasvim dobri, izgleda stvarno brze radi...
Skyglider Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Nije lose, uistinu brze radi, dopada mi se i personas sto su ubacili...
Kelt Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 ja sam jutros skinuo novu verziju, ovo je prijatno iznenađenje.. jedino što još uvek ne radi gomila dodataka
Frank Pembleton Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 ja sam jutros skinuo novu verziju, ovo je prijatno iznenađenje.. jedino što još uvek ne radi gomila dodatakaMislim da je to osnovni razlog masu toga ona jos ne ucitava...nadam se da se varam...
расејан Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 ja sam jutros skinuo novu verziju, ovo je prijatno iznenađenje.. jedino što još uvek ne radi gomila dodatakaЗависи шта трошиш. Мени раде сви које држим (адблок+, гестови мишем, сешн менаџер, ЈокСкрипт, зумирање слика, часовници, фајербаг)... осим ИЕ језичка, за који ме, онако, заболе. Трошим га пет минута месечно, док ми затреба поново, биће и то.
Razzmatazz Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Spell checkeri za razne jezike ne rade. Onaj za engleski, koji mi ne treba, naravno radi <_<
Roger Sanchez Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ovaj FF 3.6 je vrlo dobar posao. Jes da sam prešao na Chrome oko čitanja, ali AdBlock, VideoDownloader i Flashget svi kažu da je FF i dalje big momma svih browzera, a FF 3.6 je jedna vrlo dobra, brza, efikasna i nepoderiva mama. -_-+ meni svi addoni rade, jer mi je izgleda ostalo isključeno forsanje komaptibilnosti, valjda još od isprobavanja bete. :DP. S. radi i tab preview u Njindonjsima 7, osim kad je na stranici glupi Flash content.
Recommended Posts