duda Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 najmanji problem je dobiti Delpoa... kako ce Tipsa da dobije debelog je vec naucna fantastika, posto je to 1 five setter u najavi :Ddaj boze da bude 5-seter. cenim da matori ne moze dobiti takav mecnego, sve ove devojke sto placu(a vidim place se ovde na sve strane :P), ce se bre dogovorimo za utehu, nije problem! Picard, to se ne odnosi i na tebe, bezi na kraj reda! <_< :P
Max Morlock Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Šokantno zvuči za one koji su eventualno gledali prvi set do tajbrejka, ali - razneli su ih
duda Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Šokantno zvuči za one koji su eventualno gledali prvi set do tajbrejka, ali - razneli su ih bas tako.izgledalo je kao da su prvi set dobili onako, niotkuda.
Time Crisis Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 najmanji problem je dobiti Delpoa... kako ce Tipsa da dobije debelog je vec naucna fantastika, posto je to 1 five setter u najavi :DNema Nalbi snage za pet setova, ako ne dobije u tri, ne verejum da mu se piše dobro u pet. Ali jedan po jedan :)
freakns Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Nema Nalbi snage za pet setova, ako ne dobije u tri, ne verejum da mu se piše dobro u pet. Ali jedan po jedan :)to ti Troickom reci :Duz to, ne vidim da je nesto Tipsa svemirski pripremljen ;)
papapavle Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Jel ovo greška, sa Blicovog sajta: "U nedelju program počinje od 14 časova. Prvi na teren izlaze prvi reket sveta Novak Đoković i David Nalbandijan, a potom Janko Tipsarević i Del Potro."Valjda Novak igra protiv Del Potra - i koji se meč igra prvi?
Jean-Luc Picard Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 (edited) dudo koji ti je djavo bre :D cime je to delpo zasluzio gacotres nas navijaca posle novakove ovakve sezone :DPaaaaa... let me see.... zakon velikih brojeva počinje polako da radi za njega najmanji problem je dobiti Delpoa... kako ce Tipsa da dobije debelog je vec naucna fantastika, posto je to 1™ five setter u najavi :Dnego, sve ove devojke sto placu(a vidim place se ovde na sve strane :P), ce se bre dogovorimo za utehu, nije problem! Picard, to se ne odnosi i na tebe, bezi na kraj reda! <_< edit: Edited September 17, 2011 by Jean-Luc Picard
Milogled Bluff Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 (edited) Obradović :P Na koju foru je on uopšte selektor, nikad mi nije bilo jasno?Mislim da je Kojot jednom primetio da je Obradovic daleko najveci degenerik u Srbiji. Tada sam plusjednovao tu njegovu opservaciju, a sada je plusjednujem stostrukoSto se tice poslednjeg dana, ne mogu da zamislim da Njole gubi od bilo koga u ovakvim okolnostima u 3 seta u Areni, ali sam zato siguran da ce nam Dzanko prirediti jedno kvalitetno kidanje zivaca Edited September 18, 2011 by Milogled Bluff
Jean-Luc Picard Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Neverovatan je ovaj konsenzus koji postoji za Obradovića širom mog virtuelnog i realnog života. Mislim, naravno da se i ja sa tim slažem ali videti da se Srbi ovako masovno oko nečega slože je za jedan...
freakns Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 ja se ne slazem!prvo, jer se miloguz slaze.drugo, pogledaj ti to, pa to ti je jedna suva inteligencija sadrzana u jednoj fotografiji:mada, ova manekenska je jaca :rolf:
renne Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 :isuse:najgore sto znam coveka, zena ga oblaciSent from my GT-I9000 using Tapatalk
James Marshall Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Obradović :P Na koju foru je on uopšte selektor, nikad mi nije bilo jasno?Pa čovjek ispunjava osnovni zahtjev srpske radne etike - ne miješa se u svoj posao.
Recommended Posts