September 18, 201014 yr na krilima Zimonjica cesi rutinski zavrsavaju ovaj mecMora ce Janko sutra opet da vadi kestenje iz vatre
September 18, 201014 yr Nadajmo se da ce Tipsa sve iznenaditi i odigrati dva ekstra meca za redom. Neverovatno je koliko je Zimonjic van forme.
September 18, 201014 yr opsuteno, janko sutra dobija radeka u stilu oresara protiv noe, a potom nole rutinski protiv berdiha u stilu bobe protiv lakonta ;)edit : ili je mozda bilo obrnuto :P Edited September 18, 201014 yr by 8-walker
September 18, 201014 yr sutra ostaje da dva bolje rangirana igraca dobiju dva losije rangirana igraca i docemo do finalasad koliko ce to biti moguce na gostujucem terenu u beogradskoj areni, videcemo.U slucaju da Viktor zaigra - nema potrebe ni da se igra
September 18, 201014 yr opsuteno, janko sutra dobija radeka u stilu oresara protiv noe, a potom nole rutinski protiv berdiha u stilu bobe protiv lakonta ;)edit : ili je mozda bilo obrnuto :PobrnutoNole dobija Berdiha u 5 setova a Janko Labrnjasa istim rezultatom negde oko 3 sata posle ponoci
September 18, 201014 yr A ja mislio da Ziki redovno ispada u prvim kolima zbog Nestorove krstenice. <_< Ako je povredjen valjda se to znalo i juce. Novak i Ziki su odigrali valjda prvi mec posle olimpijade, oba takticka iznenadjenja su propala, nismo ih uspeli cak ni iscrpeti za poslednji dan. Ako povrate atmosferu i dalje imamo sansu, ali ce Cesi sigurno biti ekstremno motivisani posto su jako blizu finala. Edited September 18, 201014 yr by MrX
September 18, 201014 yr Sranje, ali sta je tu je. Tipsa izgleda maksimalno motivisano i valjda ce to biti dovoljno za Stepaneka. Onda Djokovic - Berdih kao poslastica.
September 18, 201014 yr sad koliko ce to biti moguce na gostujucem terenu u beogradskoj areni, videcemo.Ovo je jedan od glavnih utisaka oba dana. Kao da igramo u Pragu... Mala grupa od stotinak navijaca glasnija od poluprazne arene. Vise nego pozorisna publika.Tadicu zabraniti da sutra dodje..
September 18, 201014 yr upravo se vracam iz arene. ceski navijaci su bili glasniji sve dok ih djokovic nije iznapusavao. zimonjic je nije bio na nivou i zato smo izgubili.tipsa lagano dobija sutra, vise me brine novakov mec.editbota - no pointsno bota - points Edited September 18, 201014 yr by kojot
September 18, 201014 yr opsuteno, janko sutra dobija radeka u stilu oresara protiv noe, a potom nole rutinski protiv berdiha u stilu bobe protiv lakonta ;)edit : ili je mozda bilo obrnuto :P obrnutoZar nije Boba dobio obojicu?
September 18, 201014 yr sad koliko ce to biti moguce na gostujucem™ terenu u beogradskoj areni, videcemo.opet ? i dalje ?džizs.upravo se vracam iz arene. ceski navijaci su bili glasniji sve dok ih djokovic nije iznapusavao. samo sam čuo da je palo neko nudjenje ispaše. Šta se desilo ?
September 18, 201014 yr iako sam veliki pristalica bacanja napalma na sever i jug za vreme derbija i ostalih huliganskih svetkovina,moram priznati da sam u vise navrata pozeleo pre te majmune na tribinama nego ovu blamazu od navijanja.