tsva Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 na krilima Zimonjica cesi rutinski zavrsavaju ovaj mecMora ce Janko sutra opet da vadi kestenje iz vatre
harper lee Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Nadajmo se da ce Tipsa sve iznenaditi i odigrati dva ekstra meca za redom. Neverovatno je koliko je Zimonjic van forme.
pp34 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 (edited) opsuteno, janko sutra dobija radeka u stilu oresara protiv noe, a potom nole rutinski protiv berdiha u stilu bobe protiv lakonta ;)edit : ili je mozda bilo obrnuto :P Edited September 18, 2010 by 8-walker
tsva Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 sutra ostaje da dva bolje rangirana igraca dobiju dva losije rangirana igraca i docemo do finalasad koliko ce to biti moguce na gostujucem terenu u beogradskoj areni, videcemo.U slucaju da Viktor zaigra - nema potrebe ni da se igra
tsva Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 opsuteno, janko sutra dobija radeka u stilu oresara protiv noe, a potom nole rutinski protiv berdiha u stilu bobe protiv lakonta ;)edit : ili je mozda bilo obrnuto :PobrnutoNole dobija Berdiha u 5 setova a Janko Labrnjasa istim rezultatom negde oko 3 sata posle ponoci
MrX Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 (edited) A ja mislio da Ziki redovno ispada u prvim kolima zbog Nestorove krstenice. <_< Ako je povredjen valjda se to znalo i juce. Novak i Ziki su odigrali valjda prvi mec posle olimpijade, oba takticka iznenadjenja su propala, nismo ih uspeli cak ni iscrpeti za poslednji dan. Ako povrate atmosferu i dalje imamo sansu, ali ce Cesi sigurno biti ekstremno motivisani posto su jako blizu finala. Edited September 18, 2010 by MrX
tkd7334 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Sranje, ali sta je tu je. Tipsa izgleda maksimalno motivisano i valjda ce to biti dovoljno za Stepaneka. Onda Djokovic - Berdih kao poslastica.
Kreator Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 sad koliko ce to biti moguce na gostujucem terenu u beogradskoj areni, videcemo.Ovo je jedan od glavnih utisaka oba dana. Kao da igramo u Pragu... Mala grupa od stotinak navijaca glasnija od poluprazne arene. Vise nego pozorisna publika.Tadicu zabraniti da sutra dodje..
Кристофер Лумумбо Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 (edited) upravo se vracam iz arene. ceski navijaci su bili glasniji sve dok ih djokovic nije iznapusavao. zimonjic je nije bio na nivou i zato smo izgubili.tipsa lagano dobija sutra, vise me brine novakov mec.editbota - no pointsno bota - points Edited September 18, 2010 by kojot
Dankan Ajdaho Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Tadicu zabraniti da sutra dodje..Ovo je ključno.
Milogled Bluff Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 opsuteno, janko sutra dobija radeka u stilu oresara protiv noe, a potom nole rutinski protiv berdiha u stilu bobe protiv lakonta ;)edit : ili je mozda bilo obrnuto :P obrnutoZar nije Boba dobio obojicu?
tsva Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 mislio sam - prvo igra Novak pa TipsaBoba je dobio obojicu
Alphons Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 sad koliko ce to biti moguce na gostujucem™ terenu u beogradskoj areni, videcemo.opet ? i dalje ?džizs.upravo se vracam iz arene. ceski navijaci su bili glasniji sve dok ih djokovic nije iznapusavao. samo sam čuo da je palo neko nudjenje ispaše. Šta se desilo ?
hattori Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 iako sam veliki pristalica bacanja napalma na sever i jug za vreme derbija i ostalih huliganskih svetkovina,moram priznati da sam u vise navrata pozeleo pre te majmune na tribinama nego ovu blamazu od navijanja.
Recommended Posts